Jul 5, 2010

365. satu tahun eh?

kalau hari itu satu tahun. tapi aku bukan cakap pasal hari, tapi pasal follower aku... ya, nombor yang genap setahun. meskipun 60 darinya dah hilang jejak sebab aku gatal-gatal tukar URL bulan 12 hari tu, ada 300 darinya yang capaian follower semenjak aku betul-betul aktif berblog bulan satu hari tu...



melakui srkrin kecil ini, dunia aku jadi besar. luas.jauh. tanpa sempadan. dari lorong skrin yang sempit dan tiada arahnya, aku kenal kak liza, peri pia, wanie, ceroi@meniti senja, uruchimaru@kf, white girl, cik akma, dini, cikhelena, shafie, suraiza, sugar2 kapas strawberry, kak asha, embun di tengah malam...



dan ratusan follower serta ribuan blogger yang lain.... hebat kan dunia blogging? terima kasih kawan blogger.terima kasih dunia blogging! (walaupun blog aku ni blog cabuk je..)




cik bulan:


eh, tadi aku tidur petang aku mimpi seorang blogger ni datang dengan suami ajak aku keluar... peliknya...kan? sedangkan aku tak rapat sangat dengan dia pun.tak seperti peri pia...

6 comments:

Peri PiA said...

sweet sgh..tahniah

naz said...

pwitttt tepuk tangan :) haha

ardinihumaira said...

dni dua haria lepas mimpikan bro eyriqazz marahkan pelakon indonesia. heran betul cmana eyroqazz leh masuk lam mimpi. hehe.

eijiazazee said...

365 eh...kira2 mcm 1 hari 1 geng ar kn...hebat2...

nk tanyer ar...agak2 nya saya nie yg ke berapa ek...
??????

http://easymyne83.blogspot.com

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

di sini juga aku kenal ko...
hehehe...
;)

sugar2 kapas strawberry said...

aha.again namaku disini..blush2 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)