Jun 19, 2010

kerana dia azrina mazhar hakim...

tak hairanlah kalau blog aku semalam ni masih dapat trafik walaupun tak update. bayangkanlah semua orang sibuk mencari tentang azrina mazhar.. kenapa diceraikan oleh sultan brunei lah, sebab bercerailah, punca diceraikanlah, gambar perkahwinanlah...itu lah kata kunci di enjin carian. buktinya ini...:-


 17.06.2010

18.06.2010



dua hari berturut-turut orang menyerang blog aku...kerana azrina mazhar hakim. kerana dia juga... entah siapa-siapa dari brunei menyinggah juga ke blog dan paling mengejutkan ialah blog turut diserang dari negara-negara luar yang lain seperti dalam ini....dari singapura, australia, norway,russia...semua adalah...



18.06.2010


wah wah wah...besar penangannya azrina mazhar ye..sampai famous amos blog aku ni. semua orang nak tahu kan pasal azrinaz dan sultan brunei. ia benar-benar mencetuskan fenomena dan seluruh manusia (bukan rakyat malaysia dan brunei sahaja) ingin benar mengetahui tentang soalan berbentuk 'kenapa?'. tapi maaflah...aku pun tidak tahu.... :|


lagi cerita tentang azrinaz mazhar hakim dan sultan brunei di sini


cik bulan:

bila berkahwin pun ia jadi popular, bila bercerai pun masih popular... itulah hidupnya seorang selebriti dan orang popular...

tentang main dengan nurse tu aku tak nak komen apa dah...peliklah. hari nini lagi pelik, dia cari main sex dengan nurse pula. tak selindung-selindung dah...hahai...manusia...

3 comments:

Peri PiA said...

kawin dan dilepaskan tetap dah ade name

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

idup sorang celeb...
;)

vangardx said...

tahniah diatas kunjungan reader dari pelbagai negara tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)