Jun 19, 2010

Eikasyaza's Green Contest



Lama dah tak join contest rupanya aku ni tapi tadi masa jalan-jalan, jumpa contest hijau-hijau. Wow, aku suka. sebab? tak ada sebab, sebab suka..itu saja. Lantas tanpa membuang masa, aku dengan sengajanya melibatkan diri dalam contest yang berbunyi "Eikasyaza's Green Contest".



Tak nak cakap banyak... ini gambar yang aku pertaruhkan... T_T. kebetulan ada gambar berhijau-hijau ni masa shoot untuk koleksi baju qirani hari tu...





sebab syarat utama contest adalah:
Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan
(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)





selebihnya...silalah ke blog tuan penganjur sendiri, iaitu puan eykasyaza. erm, dia cakap nak follow credit lebih, tak nak follow pun tak apa dan aku memilih untuk follow. sebab apa? sebab aku ni memang jenis suka follow orang...bayangkanlah, blog yang aku follow lebih ramai dari blog yang follow aku..ternasuk puan eyka hari ni aku dah follow 369 blog. hebat tak? bagi aku, bukan susah pun nak follow orang kan? bukan kena bayar pun... dan dengan follow saja kita boleh tahu perkembangan satu-satu blog tu, apatah lagi kalau blog tu baru nak membangun, kan?



okay, sebelum aku melalut lagi panjang...nak pesan, sesiapa nak menyertai contest silalah menyegerakan niat sebelum 7 julai 2010 jam 11:59 malam, ye... dan, jangan tak tahu..hadiahnya juga lumayan...T_T



cik bulan:

puan eykasyaza, usaha yang bagus....

wish me luck, okay!

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
nampak hijau la ko...
;)

Peri PiA said...

cantik sgt..good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)