May 19, 2010

wonder pets | apa yang penting, kerjasama!



entahlah..dah tak ada kerja sangat...tadi, buka-buka tv 9 keluar cerita ni.hehe. lama dah aku tak layan tv ni. tapi kat rumah, nak layan apa lagi? hemm, dari bangun pagi... rutin aku kalau kat rumah memang macam bibik. orang lain, rata-rata aku dengar bila balik kampung goyang kaki macam dewi, tapi aku macam ni lah....:) (tapi kalau balik kampung atok, tahulah..gaya permaisurilah aku.hehe)





mak aku bekerja.abang aku pun. adik aku duduk kelang. jadi, aku satu-satunya kat rumah. ha, masa ni datanglah idea pelik aku datang. nak ubah itu ini kat rumah.mak aku mesti gelak. sebab balik rumah dari kerja, rumah lain. sumpah, aku tak rajin, tapi rasa tanggungjawab tu ada. kalau yang aku sendiri, aku tak rajin sangat.tanyalah budak-budak rumah aku dulu...haha. tapi kalau kat rumah mak aku, macam aku cakap tadi lah, apa yang penting, kerjasama!ha....





inilah kerjasama dari aku... lepas hampir dua bulan tak balik, bila balik... pandai-pandailah aku. kalau balik macam hari tu, seminggu atau dua hari, tak sempat.tu masa nak pergi jumpa atok lagi, sedara-mara lagi, kawan lagi...tapi ni mungkin dua minggu kot aku kat rumah baru pergi kursus pula.




jadi, sambil layang wonder pets, aku nak deko-deko rumah aku....jeng jeng jeng.biar pengsan emak aku balik nanti..tapi rumah flat, apalah sangat yang boleh buat..kan?layan jelah kita tengok apa boleh buat.....:)




pesan cik bulan:
  • aku nak balik rumah atok nanti. ada sesiapa nak ikut?

3 comments:

embun d tengah malam said...

selamat pulang

sasha* said...

u org klang ke?ke u biasa tgk i kt sane?haha

Peri PiA said...

hohoho ku inging jd suri rumah dan berbines on9..doakan yunk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)