May 20, 2010

blogger yang nice jatuh kepada soffya cik bulan | eh, aku ke?




melambai-lambai tangan, gaya ratu kepada seluruh peminat yang menyokong dan mengundi..T_T.well, thanks to suraiza and wanie sebab susah-susah je menganugerahkan award ini. semakin perasan nice lah aku. wakaka..kekwat sungguh.ciss dan ciss!



1. Apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
teringat orang jauh.ishh..dan lepas ni nak exercise, dan update blog.

2. Nama samaran kamu ?
banyak.aku pun kadang-kadang tak tahu nama aku siapa.hehh.

3. Berikan tiga orang yang kamu sayang
mak.abang.adik-sangat sayang.

4. Panggilan untuk si dia
dia itu siapa?

5. Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang
haha.kalau ada orang tersayang lah kan, aku nak mimpi dapat hadiah mimpi best.wakaka.

6. Blog mana korang suka follow?
Blog yang macam aku juga.mesra rakyat, dan suka keep in touch.

7. Bagi award ni kat 15 blogger lain dengan penuh penghormatan

aku rasa kali ni nak bagi award ni kepada blogger-blogger baru pulak.. boleh tak? sebab aku rasa mereka pun nice macam aku. huahuahua.... amboi, mewah nampak? mereka ialah :-

i.cahaya azureen
ii.fyna
iii.fyza
iv.ayien



dan juga geng blogger aku... yang selalu keep in touch tu... sayang kamu, okay? kita memang nice, okay?haha :)

v.peri pia
vi.embun
vii.dini
viii.iqbalsyarie
viv.shafie
x.sugar2 kapas strawberry
xi.cik akma
xii.cik gadis
xiii.fid
xiv.mr.Z
xv.jaya jr
 



pesan cik bulan:

tengah hangin yang amat. tadi beria aku update blog, buat entry kemain panjang pasal heliza, tiba-tiba chek-chek balik, aihhh tak ada separuh. ngokngek betul. geram.geram.geram.... tiba ja rasa nak makan ladtop. agak-agak sedap ke tak?



6 comments:

.::WaNiE::. said...

aku rasa laptop tu mungkin ada iras-iras rasa burger daging ramly

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2 dapat award...
=)

helena's said...

makan laptop?

ishhh tawar kot :P

soffya cik bulan said...

wnie,
hehe...mesti best kan

soffya cik bulan said...

meniti senja,
thnks..:)

soffya cik bulan said...

helena,
hu..twr tmbh gula..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)