May 30, 2010

update sekejap! | tiga perkara penting!

1. atok dah dibawa pulang...ye, pada awalnya sedikit nazak..tapi alhamdulillah.. sekarang dah sedikit sihat. bukan sangat sihat, tapi sedikit melegakan hati seluruh family. masih tak lalu makan, masih berbaring di atas tilam, masih kurang bercakap, masih agak tidak mengenali semua orang.... tapi ada sedikit perubahan dari mula-mula dibawa pulang. kenapa dibawa pulang? nanti aku ceritakan...


2. kenapa aku lama tidak update? sebab keadaan rumah begitu sesak. tak sempat nak fikir benda ni dah. lagipun celcom broadband tak dapat connection lah kat kampung atok. cc ada, tapi aku tak punya masa... sibuk. semua saudara-mara memenuhi rumah. nak layan itu ini... buat itu ini... atok lagi, sayang nak aku tinggalkan...please, pray for my nanny eh?


3. ena dah bertunang! congrats dear! really sorry sebab aku datang lambat gila. aku tau kau cuak! muka kau macam tu... soalan kau pun macam tu... tapi aku harap kau faham keadaan aku. yang penting, aku usaha juga datang, kan? tahniah sekali lagi...harap kau kekal dengan dia dan perhubungan ini selamat ke jinjang pelamin..insyaAllah..:)


pesan cik bulan:
okay...itu saja yang sempat. aku kat cc, kebetulan tadi keluar ke bandar kemaman kejap, nak jumpa dietation untuk tanya apa yang atok boleh makan... pening, sebab dia sangat tidak berselera.


komen?yang menjerit kat shoutbox...? nanti aku balas kemudian. bila keadaan dah tenang...semua aku akan update. okay?


nak kenal BFF aku encik syawadi...lawati fb dia eh..dia still single lagi, okay!ngee.... (dia senyum kat sebelah aku, senyum control hensem....hu.btw, thanks sebab dia ada untuk temankan aku....)

9 comments:

Cik Akma said...

doakan atok cepat sihatt huhu~

sugar2 kapas strawberry said...

hope ur nany chat cik bulan ;)

cik paro said...

semoga nenek kamo sihat..

deqyalalink said...

1. semoga atuk cik bulan cepat sembuh !

2. semoga cik bulan dapat selesaikan kerje dengan tenang !

3. tahniah for the engagement !

:)

Peri PiA said...

ku doakan InsyAllah

owh musim org kawin n bertunang

miss u ;(

ardinihumaira said...

sama la kita.. dni lak bukan sebab bz.. dah kelu nak berblog. cam tak reti nak tulis ape.. help me pia. huaaa :'(

alamak saket pewot datang lagi adeihhh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga keadaan beliau kembali pulih atau baek dari mase ke semasa...
amin...
;)

helena's said...

semoge atok pya cepat sehat yah!

.::WaNiE::. said...

moga semuanya terus baik ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)