May 3, 2010

praktikum | saat-saat terakhir daku dan dirimu...;)





 


 ....hari terakhir pelatih dari UNISEL.yamuna tak ada dalam gambar-gambar ni...



sebelum tu, kami ada jamuan kecil dengan guru-guru sekolah sesi petang.best...terasa dihargai. makan-makan ditaja oleh para-para sakurapara guru yang sayang bebenar dengan kiteorang ni.yelah, dahlah bagus...baik..rajin..boleh diharap...buat mural banyak-banyak..hehh (tolong bagi peluang untuk perasan sekejap, okay?)



dan, majlis ni untuk kami semua.walaupun kami dari UPSI ada lagi 2 minggu, tapi sekali jalan je..buat jamuan tu.yang best, cik bulan ni jadi wakil dari UPSI bagi ucapan tu.hehe.sepatah dua kata, jadi empat patah lima kata.yang best tu,sekolah bagi sesuatu untuk kiteorang.bukan kiteorang yang bagi..he (lihat objek merah atas meja.dalam tu ada tuala@selimut dan majalah sekolah.cantik.)



buat surabhe, nazim, yamuna dan kishen...

terima kasih ye jadi teman mengumpat dalam PSS.terima kasih ye sebab buat telinga saya semakin rasi dengan bahasa inggeris (mereka tu option TESL), terima kasih sebab selalu tak kacau saya time saya online dalam PSS.ngeee...:D.



maaf ye, sebab kalau saya online tu saya tak lagi di dunia kamu semua dan saya dalam dunia saya sendiri.maaf juga bila kamu semua sibuk mengumpat SI DIA tu, saya macam ala-ala ketinggalan sikit kan, sebab saya memang agak tak berapa perasan macam saya cakap kat sini.maaf juga bila saya bawa kek coklat kat sekolah, kamu semua makan tak cukup...insyaAllah, kalau saya kahwin dengan suami kaya, saya bawa lagi besar-besar punya kek coklat.kamu boleh melantak dengan lahapnya okay.....he.






lagi pesanan...:)


nazim:mesti rajin pergi gym lepas ni, supaya saya boleh lalu belakang kamu walaupun sempit.hehe.lepastu jalan kena belajar catwalk sikit sebab ada student kata, kamu jalan macam guru besar.hehh.sebelum kita berpisah jauh-jauh, jom bawa kami semua berbowling lagi macam hari tu.hehe :P



surabhe:jangan suka marah-marah nanti cepat tua.lepas tu..jangan selalu sangat praktik ayat yang saya dan mila ajar tu, karang jadi kurang ajar pula.hehh.lepastu, kalau lepas audition tu, jangan lupa nak jadi cikgu pulak.



yamuna:kamu memang the best praktikum teacher here...suara kamu boleh dengar tujuh lautan tujuh benua.kamu jarang marah-marah.selalu beralah...thanks sebab guna liquick dan gam kamu.lepastu, curi-curi guna tima kamu tak ada.haha.



kishen:thanks sebab kamu bagi liquick tu sebab saya punya dah habis dan selalu curi yamuna punya. hehe.lepastu belikan air soya yang best tu bila saya cari empat gambar bogel pekerjaan kat internet untuk kamu.lepastu, kamu lepas ni cuba cakap kat makcik kamu, supaya baut pendua kunci rumah supaya bila kami semua nak keluar, blik lambar tu kamu boleh ikut juga, tak macam hari tu..kan.lagi satu, mana kek secret recipe yang dijanjikan?hehh



untuk kamu semua..yang sebanar-benarnya...all the best okay?sayanggggggg.....kamu semua.mmmuahhh..ingat kenangan kita di hari sukan sekolah yang manis-semanis gula itu...:)hari saya menang temapt kedua lari pecut dan surabhe tempat kedua.hehh.


...seronok sangat sampai hitam 2 kali ganda dan sebelah saya, yamuna okay...


p/s:tinggal kami berempat.agak-agak berapa kelas kena relief hari ni ye?

p/s/s:nanti pasti rindu-rinduan...nazim cakap, time tengahari nak bawa tilam tidur depan sekolah, tanda perli.hehh.

6 comments:

Peri PiA said...

:'(,kamu akan jauh

sugar2 kapas strawberry said...

byk x dpt adiah??hihihi
mst sedey kn nk tgl dorg ;(

fikaryna said...

perpisahan saat2 sedih..huhu..

soffya cik bulan said...

peri pia,
akan jauh di mata...tp tidak di hati syg...jgn risau...tetap akan selalu ada...:)

soffya cik bulan said...

strawberry,
sedih...mmg sedih.tinggal algi dua minggu.
he..sape lah nak bagi hadiah kat cikgu safia yang garang ni..hooho

soffya cik bulan said...

fikaryna,
betul tu kak.....kadang2 tak tahu untuk menghadapi perpisahan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)