May 18, 2010

kami bukan blogger tegar.tapi blog telah mendekatkan kami...:)



ye, double pia berdating lagi, untuk kali ke-3 tahun ini.lama dah...a few weeks yang lepas.tapi aku sibuk sungguh akhir-akhir ni, itu yang jadi terbantut semua kerja mengupdate cerita.seperti biasa, peri pia datang menjemput.tapi hari ini, pagi-pagi jumaat yang mulia.



bangun-bangun terus bersiap, dan peri pia seawalnya telah terpacak di situ dengan keretanya.hehh, aku buat tersipu-sipu malu kerana untuk kesekian kalinya, pasti beliau yang menunggu deknon ni bersiap.he....:)minta ampun ya buk...hari tu dah kena denda, harap kali tak lagi...:)



perbualan seperti biasa.berkisar tentang dunia blog ini lah.dunia Fb, dunia seharian...encik M?ohh, itu juga topik terhangat di pasaran.ngee...:D mesti beliau tersedak-sedak masa tu.peri pia pun online dengan netbook dia.huhh, jelouse.cantik sungguh.warna PINK.itu warna saya dan dia!tapi hajat tak sampai nak pakai lappy pink sebab ongkosnya besar.hu...:S.dapat yang ni pun bersyukur yang amat dah...:D



kami makan set breakfast dan refill air kopi...gila besar perut tu.haha.thanks buat peri pia sebab melayani aku macam anak-anak kecil.tolong bawakan makanan, pergi ambil sos segala...then pergi refillkan air kopi aku sekali.wehh,dia seperti suri di rumah, padahal time tu di restauran,di mcd.dan aku?duduk bergoyang kaki gaya orang kaya yang masuk duit berjuta-juta dalam poket setiap hari..hehh.sangat tidak sopan.anak sapa lah ni cheq...??



dan ini gambar-gambar hari tu yang sempat di snap via webcam peri pia...:)












itulah gayanya...bila dua blogger bertenu.apa yang pasti, kamu bukan blogger tegar.tapi dunia maya berjaya mengeratkan kami..syukur!!



Pesan cik bulan:


hargai sahabat yang ada di sisimu...jangan sesekali membiarkan ia pergi.kerana jika ia dah pergi dan membenci, sukar untuk dia memaafkanmu dan kembali...percayalah!



13 comments:

.::WaNiE::. said...

terang sungguh webcam dia

iqbalsyarie said...

iYA...hargailah sahabat~ =)

Anonymous said...

owh syg,daku rindu pd mu...

terima ksh diatas entry ini,xoxo

Peri PiA said...

owh sayang,daku kangen pd mu

thanks diats entry ini,xoxo

embun d tengah malam said...

wah..happy jer u all..good

MX said...

clear la web cam tu...hehehe...

sungguh mesra...

=p

soffya cik bulan said...

wanie,
ye....sebab tu ku jadi terang juga.haha

soffya cik bulan said...

iqbal,
aah kan...sementara ia msh di sisi...:)

soffya cik bulan said...

embun,
he...kehappyan terserlah.he..:)

soffya cik bulan said...

peri pia,
wahh..byknya komen..ngeee....
muahhh..sm2 syg!

soffya cik bulan said...

mx,
aah..nk pnjm?he...
itu k.lng punya...(peri pia)

ye...teman tp mesra!

fikaryna said...

peri pia punya tahi lalat chumel la..huhu..

sugar2 kapas strawberry said...

kak bulan ngn peri pia mmg da knl ek??hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)