May 4, 2010

cenderahati dari langkawi | coklat lagi...:)



hu....daim.daim.tayang kat dini.yuhuuu...:P


sila abaikan beg hijau itu.ia bukan cenderahati dari langkawi okay?



sila terliur....:P
(gambar fresh dari ladang ni ok.tanpa secalit bedak dan make up.he...
tapi gambar edit sikit supaya nampak tak berapa hitam.haha)



sebahagian coklat pemberian encik M...coklat sangat best, best, tak berapa best..semua ada. dan yang agak-agak best, dah ku telan tanpa perasan kasihan time-time tu juga.he :) DAIM...coklat kesukaan DINI.maaf sayang...sangat jauh untuk kita berkongsi saat-saat indah mengunyah coklat itu...:)



beryl's TIRAMISU itu...sungguh sedap.sekali cuba nak lagi.hehh :) nak?nak?tak boleh...tak boleh..(kejam sungguh si pemilik blog ini.jangan datang lagi sini.he...)



PERI PIA...sis, terasa ingin berkongsi coklat.tapi...entah bila dapat ketemu.hujung minggu ni kalau tiada aral, ku akan ke PD...kursus SME (ada sesiapa nak ikut?hanya RM180 kalau pergi dengan group saya) dan tinggal lafi seminggu ku di sini sis...:(



p/s:ku bulan tak di awan.boleh kau lihat siang mahupun malam...:) tengah mengedit header dan apa-apa yang patut...transformasi itu perlu.kan?


p/s/s:kalau nak bagi apa-apa pada cik bulan, tak perlu risau...cik bulan bukan orang yang suka berfikir tentang harga, okay?ngee...:) yang penting, ingatan itu...(blogwalking tidak dapat berjalan dengan lancar kerana berukband broadband sedang bermian-main.hehh)

3 comments:

ardinihumaira said...

hehehehhhh malam ni nak gi curik aaa... pia tengok aaa esok tinggal kulit coklat je.. lalalala...

sugar2 kapas strawberry said...

nk kongsi ngn peri pia ngn dini je ke??sy????hihihihi...daim tu peberet sy..Encik M beli kt haji ismail group ke??hihi

naz said...

perghhh gemuk nanti bak i sikit haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)