May 17, 2010

blog bermusim | cik bulan kembali semula..:)

salam semua....,




apa nak cakap ye...?dah lama tak bercakap sambil update blog ni...kelu pula rasa.eceh...semalam pun sempat update guna telefon cikai aku tu via software dari bijak ICT tu.sekali taip, semua update.fb, blog dan twitter.bijak sungguh software kamu ni encik ustaz...:).hanya rm0.30 sen 1 mesej yop. mahu try?nanti saya buat tutorial dia ye...:).




okay, sekarang kita update perkara penting lah eh, memandangkan dah beberapa hari tak update blog gonjeng ni..:P


  • Rabu-jamuan perpisahan dengan 1 Amal.best....
  • khamis-jamuan perpisahan dengan 1 Cekap.juga besttt...
  • Jumaat-jamuan perpisahan dengan 1 Arif.ini boleh dikatakan suprise party lah.
  • Sabtu-packing barang dan pindahkan ke rumah abang zizie.terima kasih encik M, sebab jadikan kereta encik M tu lori..haha.(bengang ke beliau aku tengok.nasib baik boot besar.kalau tak, jahanam.hehh)
  • ahad:fly away dengan utama ekspress ke kemaman...:)


pesan cik bulan:
  • sabar ye...gambar jamuan akan diupload kemudian...:)

3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

pttla..ku cari2 mengapa bulan myorok..hihi

bz rupany ;)

soffya cik bulan said...

@ sugar2,
he..bukan...berlidung je kjp...:)

Peri PiA said...

syg senyap jer,ingtkan nak ajak packing2 ...bgs juge ku xde tkt (T_T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)