Apr 29, 2010

komen | sangat tidak seronok bila komen tidak diendah dari tuan blog

ye...saya faham itu.sebab saya pernah merasakannya.bila tuan blog tak ambil pusing, kita pun nak angkat kaki pusing lari lah kan?dan, kali ini ia terkena atas kepala sendiri apabila jengah blog cik wa dan terbaca entry ini.hemmm....ye, saya telah melakukan kesilapan.maaf ehh....:(




saya telah beberapa lama tidak membalas komen di blog sendiri.sumpah, saya tak ignore, saya baca okay.dan saya gelak jika ia komen yang menggelikan hati...dan senyum bila ia mengkritik.tapi saya betul-betul kurang masa di depan ladtop sekarang.




sebab, ladtop saya ada kawan-kawan yang pakai kadang-kadang.dulu, kalau keluar, adakalanya saya bawa sekali dan online kat mana-mana.tapi last week, tak...tinggalkan untuk kawan-kawan.juga berukbroadband.








maaf tahu...saya hanya sempat buat autopast dan tinggalkan....then, masa yang free tu saya habiskan untuk blogjog.dari pagi-pagi, ada je masa saya akan terjah dan blogwalking sebanyak yang boleh.petang di sekolah...begitu juga malam.terjah dan terjah....jadi, saya tak balas komen di blog sendiri,t api tentu akan mengomen di blog kamu..singgah blog kamu.itu pasti.okay?jangan ambil hati, terutamanya peri pia.sayang kamu, okay?dan kamu, dan kamu....love love love you okay?




maaf sekali lagi.lepas ni saya akan lebih spent time untuk membalas komen.saya tak suka jika memblas sekadar membalas, saya mahu pergi terus ke blog yang merngomen dan say hye..and thanks dan baca entry dia juga dan mengomen juga.jadi ia perlukan masa.sorry eh....



mohon maaf sekali lagi.segala kesulitan amatlah dikesali....;(



p/s:sorry kalau membebel panjang lagi...bukan blog gelemer,tapi kunjung mengunjungi itu perlu dan penting.komen itu apatah lagi..walaupun ia hanya 7, 9 11 komen, kan?

p/s/s:thanks buat smua yang setia..terutamanya pada list kesetiaan yang memagari bulan itu.you are the best ah!

10 comments:

AiZ said...

:) aritu u buat entry edisi cantikan blog tu pun i lupe nak tinggalkan komen.. :P dah buka tapi terlupa plak.. :)



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



ardinihumaira said...

tapi tak boleh salahkan tuan blog. kadang2 bukan sengaja tak balas.. lewat cepat pasti balas cuma tak berkesempatan. kalau tuduh tuan blog langsung tak nak reply, tak adillah. contohnya blog tu ado 400 komen, kalau sehari 400 komen berapa lama nak reply ye? huhu..

bog dni yang 4 komen pon tak terbalas kadang kala tu.. :'(

dni usahakan juga balas. tapi maaf sangat jika terlewat. meh la kitasama2 hadap komen ni pia. hukkhukk.. kang orang chop bajet diva lak :'(


May Happiness Be Around You Now And Forever

cikgadis said...

hahaha betul2!
sedih ni x kena layan..
eceh~ :p

Peri PiA said...

maaf eh,majuk sikit jer huhu
sorry sgt

iqbalsyarie said...

sudah jog ya,bukan walk..
haha..saya pun kdg2 tak reply komen kat blog..huhu..bersalah~

naz said...

seperti tak perlu buka ruang komen rasa nya ececee emosional haha

Eqah Zaque Billetdoux said...

bagi bilet kan kalau tuan blog tu tak jawab komen kita taklah sedih sangat bab terpulang pada dia.


yang penting kita ikhlas mengomen dan tak minta balasan. :)

Pipi Muncet said...

saya selalu endahkan komen dari blogwalking.

tapi entry saya tak banyak orang komen.

.::WaNiE::. said...

eh kadang2 mmg tak sempat lah !!

salu nye balas :)

kalau tak sempat sgt pun cakap thanks to everyone yg comment

CikWa Gojes said...

Hi soffya
tqvm dear sbb sudi link back to my blog!! appreciate it very very muchhhhh

btw dear, to me if orang tak reply its not a big deal

tapi yg i paling rasa annoying kalau tuan punya blog tu:

1)pilih orang untuk dia reply komen, kalau kawan dia punya baik dia kipas

2)dia delete komen kita padahal komen yg baik2

3) langsung takk approve komen kita, komen orang lain cam sampah pun dia approve pasal tu kawan dia


ahha jadio blogger ni macam2 ragam la kita jumpa

i pu byk ragam gak kan

hahaha


keep in touch ya sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)