Apr 12, 2010

double pia berdating...breakfast at mcd :)




lokasi:mcd dekat titiwangsa.
jam:pukul 9.30-11.30



apa nak dikata?saya tak terkejut tidur...mahu jogging dan breakfast bersama-sama konon.hehh :P nasib k.long pia sangat baik hati.tak marah.malah, datang juga menjemput biar sudah hampir pukul 9.dan saya?baru nak terhegeh-hegeh bersiap.sepantas mungkin.make up pun dalam kereta.hu...takpe..saya dah bayar denda tadi.membelanja mcd kepada yang menunggu itu..sweet tak, sis? :)




gambar kami itu saja.pelik kan?yang lain...gambar berseorangan.mungkin sebab mangkuk tingkat datang..hoho.dan ini gambar-gambar k.long snap.hehh XD



okay..semua gambar saya okay.gambar kamu semua tak ada...
tu lah, ajak tak mahu ikut sangat.hehh :P





p/s:saya baru redah blog brother Great Teacher Orizuka...selalu pun membaca si situ.tapi hari ni tengok blog-blog yang dia dah terjah tu.wah wah wah..ebrjaya sungguh blogger-blogger itu.income...pecah lantai lah.tahniah buat mereka.....beautifulnara,sepet, melz, bean moreno, kak ina KL dan bro eyriqazz sendiri.ramai lagi..kalau nak sebut sampai tengahari pun tak sempat nak publish entry ni ni..hehe


p/s/s:saya ingin lancarkan blogshop saya tak lama lagi...dan blog pendidikan untuk pelajar-pelajar saya...insyaAllah... :)

6 comments:

embun d tengah malam said...

np tak ckp..baru ingat nk kirim big mac,,,hehehhehe

soffya cik bulan said...

embun,
eleh, ada2 je...:P

ardinihumaira said...

;p conotnya gi makan2.. dni lama dah tak kua makan dengan kawan :'( bz sangat dengan esemen.. final exam lagi dua minggu.. adoyai

Peri PiA said...

xper cayunk,10q for the yummy b'fast

all the best,let me b the first to know , nge~

soffya cik bulan said...

ardinihumaira,
he...jom lah ada masa kita jumpa2lah..seronok.bila yg dialam maya jumpa di dunia nyata...:)


pepun, good luck tau dini in the exam..:)

soffya cik bulan said...

peri pia,
ngee...best.best.best.

mmmuaahhhhh...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)