Apr 29, 2010

Ben Ashaari : segmen jelajah blog | bicara dari bulan telah dijelajah

Ben Ashaari : segmen jelajah blog | nak dijelajah juga, boleh?





terima kasih daun keladi,

lain kali terjah lagi.


buah selasih dihidang tamu,
daun palas di muka pintu,
terima kasih kerana penjelajahanmu,
aku membalas dengan entryku.




ya, akhirnya telah diterjah. JELAJAH BLOG:BICARA DARI BULAN
sila lah klik link ini untuk segmen terjahan ben ke blog bicara dari bulan ini...:)






p/s:patut ah, follower bertambah 5 orang dalam masa 30 minit.hehh.update paling pantas bila tiba-tiba ada yang komen cakap datang dari blog ben.he...

p/s/s:semoga segmen jelajah blog ben ni akan semakin berkembang dan membantu blogger baru macam saya...:) entry saya untuk ben di sini...

3 comments:

Peri PiA said...

wahhhhh,seronoknyaaaaaa

tahniah

.::WaNiE::. said...

wah dah dijelajah oleh ben ek ;)

ardinihumaira said...

selamat dijelajah tau sayang... ^_^


dni bz nak exam otak setting tak bape betul sket. sori jarang jalan2 sni dah pia. huhu.. sangat2 tak tenteram sekarang. doakan dni berjaya exam ye pia. huhu

BILA OTAK BANYAK BERFIKIR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)