Mar 22, 2010

wow, rezeki datang ke depan rumah...turun dari langit eh?




(18 mac 2010, 4.12 petang. Bandar seri bandi, Kemaman Terengganu.)





ye, rezeki memang datang dari Dia Sang Pencipta. tetapi, melalui puan Lin, dengan penyampainya abang posmen berbaju biru segak bergaya itu.he...





hari tu kan saya menang contest tiru macam saya, anjuran walaibatikku milik puan lin. jadi, puan lin telah menunaikan janjinya dengan menghantar hadiah tersebut ke rumah.bukan by hand, by posmen hand lah.ngee....kebetulan, ketika itu saya memang kat kampung..jadi, saya yang menyambut kedatangan abang posmen. saya yang sain dan saya yang ucap "terima kasih, ye!" kat abg posmen.






masa saya tengok bungkusan tu, saya dah agak, itu saya punya..dan mesti dari k.lin.yelah, siapa lagi nak hantar hadiah free-free macam tu.hehhh.





yang pasti, hati berbunga riang!apa lagi, snap dan snap.masuk rumah, makcik dan saya sama-sama buka bungkusan tu.yergh, sangat cantik tudung nur barakah itu. begitu juga alas meja dan pembalut kotak tisu tu....tudung itu saya punya, alas dan kotak tisu tu untuk makcik lah.pakai tima raya nanti.tudung itu terus ditry dan dilaram pada petang itu ke pasar malam...sooo....sweet!


..itu dia, tiga item itu.sweet, kan?...



...tika tu juga, try!...






okay, now...thanks a lot to k.lin and husband.nice gift.i like...:D.benar kata k.lin, saya memang bertuah!



7 comments:

Peri PiA said...

:),cantik2 semua

ardinihumaira said...

wow! cewronot kan dapat parcel. hehe.. kalo la ada orang nak bagi dni adiah.. fuhh conot! :)

soffya said...

peri pia,
hu....sangat cantik.rezeki tu...:D

soffya said...

ardinihumaira,
itulah...sengih sampai ke telinga dapat tu.hehhh

soffya said...

ardinihumaira,
itulah...sengih sampai ke telinga dapat tu.hehhh

Peri PiA said...

n u of course :)

ardinihumaira said...

kena ikot arahan kat sini http://projectalpha.com.my/instant-cash-blogging/

pastu buat entry mengenai projek minggu tu cntohnya skang deodorant adidas. buat tentang deodorant tu minima karangan 200 words..


dni tak pernah menang pon. hehe.. pas publish entry tu, isi form kat http://projectalpha.com.my/instant-cash-blogging/ juga... then, tunggu nuffnang emelkan seminggu selepas penyertaan menganai entry kita layak atau tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)