Mar 24, 2010

Atikah Sweet Giveaway



Contest!contest!contest! (macam pakcik jual aiskrim tu...)

Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"


jadi, mahu tak makan coklat sedap-sedap?sambil berblog dan malayan facebook?apa lagi, buatlah apa yang saya buat, okay?



Dalam pertandingan ini, ada beberapa undeng-undeng (gaya ahmad nisfu, bapak mertua tiga abdul.hehe.bayangkan tuan penganjur, cik atikah baca undang-undang ni ala-ala ahmad nisfu.jangan marah ar cik atikah, hehh :D)


1. buat satu entri tentang giveaway ni..tajuknya mestilah "ATIQAH SWEET GIVEAWAY"

2. di dalam entri tersebut, letak gambar di atas.. :-) kalau taknak letak pun takpe.. :-)

3. kemudian, di dalam entri tersebut haruslah ada ayat di bawah:

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY dihttp://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"


4. kemudian, beritahu nama dan alamat blog @ entri di komen box saya.. :-)


hadiah ini hanya untuk 3 pemenang.. :-)
setiap pemenang akan menerima satu kotak yang mengandungi 9 biji coklat! :-)


tarikh penyertaan 6 MAC 2010 - 9 APRIL 2010




tak percaya coklat tu sedap?ha...tengok betul-betul ni (saya curi gambar ni kat blog sweetbrown.hu...sekadar memberi aroma supaya blogger jilat jari.hehhhh.untung-untung saya yang dapat 9 biji coklat tu!)



..kak ira, takpe kan?...


jadi apa tunggu lagi?





p/s:saya dah jengah sweet brown.wowww, menggiurkan nampaknya coklat-coklat hand made itu.terliur...sampai terjilat jari.ngeee..:D

p/s/s:hope dapat kotak ajaib ada 9 biji coklat tu.yeay!

6 comments:

Peri PiA said...

belum pernah menonton chocolate(EJAAN XPASTI) lakonan Jonny Deep NGEE~

zh-ena said...

gud luck

soffya said...

peri pia,
hee...sedap ke yang citer tu?

soffya said...

zh-ena,
thanks sis.u too...gud luck!

Peri PiA said...

coklat=manis
movie itu romantis mungkin :)

-atiQah- said...

terima kasih kerana join.. :-)

keliur tgk coklat kak ira tu kan? sy buat giveaway ni pun sbb tak thn godaan coklat kak ira...rasa mcm nak kongsi dgn semua org je..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)