Feb 5, 2010

Trip to Genting...31 Jan 2010

Kemeriahan hari itu...sila lihat.actually, ni lah frist time pia pergi trip macam ni..tanpa seseorang.huuu.....okey, tak nak cerita banyak.nk tengok, tengok ok...=)













12 comments:

Peri PiA said...

seronoknya hee~

ardinihumaira said...

^_^ wow... seronoknya dapat jenjalan...

Eyriqazz said...

genting best ...dijemput sertai contest di blog saya...ada hadiah wang tunai...hik3...

INDRA QIRANA said...

dah lama tak bercuti macam ni...seronok ehhh

FaTiN said...

x pernah sampai ke Genting lagi. Nak pegi jugakkk~

hikhik=p

touyakaruma said...

Apa nie .. tak ajak orang pun

soffya said...

sori....pia baru dapat reply.actually, hari tu baca2 dan baca tapi tak berkesempatan nk balas sb internet sgt slow...nk post entry lagi.nk ushar balik pn tk semapat..ok, hari ni smpt rasanya sebab CUTI.

peri pia:

ye..sgt seronok...bila date kita nk ke sane yg..???

soffya said...

dini,

mmg seronok...hope nanti dapat buat gathering blogger kt sana plk...kan2?


main netball game sama2.seronok!

soffya said...

brother eyriqazz,


dh rop by balik..tp tk faham lagi tang contest tu.huhu


tq for inviting...

soffya said...

indra qirana,


psila rncg satu eprcutian mcm ni.best tk hengat la...

dh drop by...keep following ye


dh lama tk update ek?

soffya said...

cik fatin,

jom3!!!

seronok baca blog awk....tk boring pun.

soffya said...

touyakaruma,

dh add awk kt fb...


ye, sy nk ajak sume blogger lps ni

kita pergi ramai2.kasi gempak genting tuhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)