Feb 5, 2010

The Best Picture Of Genting Contest

lihat sticky mode di atas. nak join..sila klik ye. ehem...alang2 dh ada gambar genting ni, dan tengah buat entry pasal ni, jadi adalah lebih baik kiranya saya join satu contest seperti yang dinyatakan di atas. merujuk perkara tersebut, izinkan saya memenuhkan syarat2 yg telah ditetapkan...

1. Membuat spesel entri ttg contest ini (done)

ok, saya tahu ttg entry ni apabila pagi2 tadi telah singgah ke blog Malaysia Giveaway Contest. wahh...banyaknya contest. tetapi, contest ini benar2 menerik minat saya...sebab kn saya baru lps trip ke genting yg kali ke-15 kott...huhu. tengok, saya pun sama macam owner blog, love genting much!walaupun saya ni penakut gila...ala, ada haku kesah??wakaka...tak kisah pun nk join kawan2 datang sini walaupun saya ni penakut sbb saya suka la benda2 colourfull macam genting. rasa berbunga2 warna-warni hati bila datang sini.ececeh...



sudah2 bukan suruh cerita pasal genting la...pasal contest.ok, contest ni anjuran kak tetty sebab dia love genting sangat2. terbukti dengan keriangan wajahnya ketika dia di genting tu..hehe (lihat stcky mode ye).paling penting, hadiah dia menarik gila...wow, voucher rm200 tu. then, pouch bag dan purse bag dari vietnam lagi....so, apa tunggu lagi.silalah klik di sini untuk join...jom3!


2. Menjadi follower bg blog ini (done)


3. wajib (pakse rela) meletakkan blog ini di dalam bloglist anda (done)


4. sila letakkan banner contest di side bar anda (done)

5. penyertaan terbuka kepada semua blogger (Okeyh)


6.yang paling penting gambar mestilah berlatar belakang genting highland atau suasana kemeriahan dan kecerian genting. (jika tiada unsur2 kgentingan gambar akan di reject).(1 keping sahaja ) -done.actullay..pia tak reti nak pilih mana satu...alih2 pia pilih ni.sbb terang2 mmg di genting.tengok, flying coster kat belakang tu...taraaa.....hehe

7.TIGA orang peserta dengan gambar terbaik akan dipilih sebagai pemenang


8.tarikh tutup adalah pada 06 FEBRUARY 2010 jam 12:00pm (pemenang akan dipilih secara adil..bukan menggunakan random.org ye..)

9.setelah selesai, sila tinggalkan link anda di ruang komen. (done)

2 comments:

Peri PiA said...

syg,ak join juge
good luck pia cayunk :)

soffya said...

huhu....tq akak.

tp updating terbaru...kita kalah lah kak...


knapa kita kalah ye???hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)