Feb 8, 2010

Shawl contest



salam.


huhu.saya telah join contest lagi....(ada haku kesah??kata blogwalker2...keh3).ok, pia tak kisah ni yang keberapa kali dah join contest, tak kisah juga berapa banyak masa dah diperabihkan untuk ushar blog2 yang organize contest...dan tak kisah juga berapa banyak kali masuk contest pun tapi tak sangkut2....tak kisah.yang penting..blog ni meriah dengan contest.ececeh...sebab, yela..kadang2 beku juga otak ni nak fikir tentang entry.kering idea...kering cerita.so, lebih baik mencontestkan diri....boleh juga memperamaikan follower penganjur2 dan memeriahkan contest tu...kan2?xoxo.


ok.straight to the ampang point (apek2...sengal), contest ni anjuran cik ezan, melalui blog beliau...
http://shoppaholicshawl.blogspot.com/ (sila terjah), dan terma & Syarat-syarat penyertaan adalah seperti yang berikut...;


1) mestilah menpunyai blog (ye...blog sy lah nie..)


2) jadi follower blog shoppaholicshawl (done)


3) letakkan stiky mode kat ats nie kat side bar blog anda.(done)


4) upload pic anda 1@2 keping sahaja (sila lihat bawah)


5) kalw anda nk cerita pasal blog shoppaholic ok gak, kalw x buat pown xpe :)

ok.nak buat....ehem2.ok, sejjurnya, ini aadalah kali pertama pia drop by kat blog tersebut....time blogwalking nk mengushar blog2 yang ada buat contest. sambil2 juga terjah2 blog2 tudung nie.sebab, tengok tudung2 yang dijual secara online lebih cantik2.tu...try mengushar.kot2 jumpa baang baikkk punya kan....huhu.then, terterjah blog ni sekali...wahhh, memang cantik2 tudung dia especially, shawl ribbon tu (huhu.untung2 dapat free dgn menang contestn nie.haha.tinggi cita2 akak dik, =p). ia seperti blog2 niaga yang lain2 juga, banyak antry pasal tudung lah...dan juga gambar2 cik ezan sebagai modelling untuk tudung2nya..wahhhh..apa lagi, kaki2 tudung silalah terjah ye, untuk beli tudung mahupun join this contest.

6)lastly hantar email = name, no hp and url blog anda kat shoppaholicshawl@yahoo.com dgn subjek "contest"

Tarikh tutup : 27 february 2010
Hadiah-hadiah untuk pemenang
- hadiah disediakan untuk first, second and third place and 2 hadiah untuk saguhati
-1= sehelai kain pasang dan akn mendapat sehelai shawl ribbon
-2= sehelai kain pasang dah sehelai shawl corak
-3= 3 helai shawl corak
saguhati
- 2 helai shawl corak



dan, inilah gambar yang telah dipertaruhkan... (ni je gambar yang memakai shawl...yang ada dalam ladtop.yang lain..entah kemana.bantai sajalah.huu)



p/s:muka2 dalam gambar taruhan entah apa2kan...kan2?hehe...layannnnn....para blogger, meh lerrr join sama2.=)

5 comments:

Peri PiA said...

pic pia pakai shawl ungu tu,my fav ever!!

good luck

soffya said...

muaahhh....

fav saya juga.hehe


(ololorr...perasanyyer)

soffya said...
This comment has been removed by the author.
soffya said...

pengumuman....contest ini dilanjutkan tarikhnya hingga 7 mac...


jom kawan2, join this.ramai2

soffya said...

sori..15.03...tarikh tutupnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)