Sep 29, 2011

Bini-biniku gangster!




actually dah dua kali layan cerita ni kat wayang panggung. sama jugak macam hantu bonceng. dan aku rasa tak rugi kot bayar tiket wayang untuk tengok cerita ni berkali-kali (cess, tak pakai duit sendiri bolehlah cakap kan...? huuu). tapi, banyak-banyak tiket, tiket wayang kat the curve palaing murah kot...


so, korang yang tak tengok lagi, better pergi tengok. seronoks, boleh meredakan stress terutamanya kami yang sedia stress ni. hehehe ;D dan yang penting, sokonglah filem buatan malaysia. eceh ;P


tapi dalam cerita tu, aku paling suka dengan yana la... terbaik! watak dia sebagai bini, sebagai gangster... menjadi. sweet dan comel ;) watak sam pulak, memang macam biasa lah. tak pernah kot aku tengok lakonan sam tak menjadi, pendek kata, terbaik jugak.


cerita banyak pun tak guna kan, apa lagi, sila pergi tengok... ;)))


3 comments:

Aida Azryn said...

ramai kata filem ni best! :)

Syuhada Nur Ekhwan said...

best kot cita nie.... lawak2.. hehehhee eh sy da follow.. law sudi follow sy k :) tq

Peri PiA said...

tak ajak pon ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)