Aug 26, 2011

Shopping raya ;S

mood memang takde dah nak kerja. hati memang kat terengganu dah. yang tahu sekarang, shopping selagi boleh. macam-macam nak. tapi semua dah dapat dah... tudung, kasut, beg-raya. wawawa complete. macam budak kecik beraya kahkah. eh, kau adooo? ;P


hari ini, malam ni sambung shopping lagi dan packing barang. mudah-mudahan sampai dengan selamatnya ke kampung nanti... insyaAllah....


yang ni gambar masa keluar shopping dan berbuka kat times square rabu lepas... kami berbuka tengah jalan, dan lepas tu sambung kat old town...;))




 nak?


 little bro... jay ishak.
sajo ehkau bahan den yo?


 ;))


 sebelum...


 selepas...


raya tahun ni lebih semangat dari biasa..;)) insyaAllah....

1 comment:

Qaseh said...

shopping selagi boleh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)