Aug 18, 2011

Gambar perkahwinan kawan-kawan 3 tahun dulu...



perkahwinan angah shuhada :)




perkahwinan Yna dan Syamer ;)


Ni adalah majlis kahwin geng masa form 6. rasa-rasanya dua-dua tahun 2008. tak tahu kalau aku silap, tapi rasanya memag 2008. memang kami semua agak rapat. ye ah, form 6 berapa kerat sangat lah. jadi, memang masing-masing agak 'geng'. yang best tuh, yna dan syamer ni kawan sekelas aku. dorang selalu gaduh. sebab si syamer si kaki usik. tapi, usik sebab suka, ye dak? last-last, dapat jugak kat dia si yna.. muahaha ;D


dorang dah beranak pinak dah pun. apapun, aku harapkan perkahwinan dorang berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya.... amin...;)


soal nikah kahwin ni jangan difikir sangat. sebab makin kau nak, makin ia jauh. alah, macam benda. makin kau kejar, makin dia lari. ada faham? -ini jawapan aku masa kawan lama tanya kenapa aku tak kahwin lagi. grrr.

ohh ye, semalam lepak dengan kawan sekolah menengah rendah(form 1-3). form 4, bapak dia hantar masuk swasta dah sebab degil sangat. dulu dia cinta mati dengan geng aku. ahh, sekarang geng aku tu dah ada anak dua dah pun... itulah, masa sekolah gatai nak bercinta. tahu form berapa time tu? form 1 sampai form 3. hehe.

1 comment:

tomatokering :) said...

hihi jawapan kat mak takleh blah .. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)