Aug 22, 2011

[GAMBAR] Iftar dengan Rina Salleh -___=

entry ini mmg entry sarat dengan gambar. gambar-gambar iftar dengan Rina Salleh (pemenang gadis melayu 3) semalam. sebab tu dekat tajuk ada tulis [gambar], maksudnya memang berjuntai ah sampai akhir entry, semua gambar jek. kalau pening tengok gambar, sila tekan older post kat bawah. banyak jugak entry lain nak baca kalau jenis tak suka tengok gambar... hikhik ;D


sebelum pergi, sempat posing dulu. haiihh



 capia dengan pia celup ;P
-time ni kami sesat. tak jumpa-jumpa selamba cafe. dah berbuka baru sampai selamba cage dengan muka selambanya... muahaha ;D-
http://pia-pinkylita.blogspot.com/


kami bertiga... me with rina + sara ;)


Ni adik kepada fatheen nabila


with sis afzan


ini dress. tapi ramai sangka ia skirt sebab aku pakai baju macam tu...


cik bulang. peri pia. sarahata


me with sis zaza


kita kiut kan sara? muahaha ;D
-sara ni buat business sendiri tau. buat event, grooming class, make up...-
http://sarahata.blogspot.com/


 ni gambar aku curi dari Fb fatheen nabila, gadis melayu 3. sama macam rina jugak ;)


 some of us ;))


banyak muka-muka yang aku kenal kot fb, tapi tak pernah bertegur sapa. ni baru nak hai hai, hoi hoi kan...



nak balik dah. dengan gift from riri (nama manja rina) ;)


okey, tata. gambar ni certain dari alnum kat fb aku pun... kalau friend aku kat fb, boleh tengok kat situ yep kome ;)


T___________________T


"yang penting hatiku telah kau tawan....-mantera, bengang."

4 comments:

alinac lover said...

waaa best nyaaa

Anonymous said...

Hi soffiya dear..

Thanks for sharing tis. nnt kzaza copy yg ada pic kzaza boleh?

Anyway salam perkenalan from kzaza.. Keep in touch k n hope can meet u again.

gadizgula said...

comell....

gadizgula said...

comel gambrnye!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)