May 1, 2011

Statement YUNA ZARAI tentang isu tudungnya

dalam MELODI, dalam GALAKSI hari ni... ada interview dengan yuna. ada ditanya tentang isu tudungnya. ohh ye, pasal gambar-gambarnya dieksploitasi/disiarkan dalam blog-blog dan diperheboh/dikritik tu jugak ditanya... cewahhhh, it means awak jangan main-main, blog jugak punya kuasa besar okeh (blog beautiful nara je ler punn..HU HU)


bahan dalam blog....
satu benda yang rumit. kena pilih betul-betul. even benda peribadi awak, atau nak cakap pasal isu semasa, mahupun isu artis yang awak kritik tu, semua kena hati-hati.


isi YUNA dengan tudungnya...
kita ada tulis dua entry...
1. ENTRY INI
2. ENTRY INI


urm apa yang kite tulis tu adalah pendapat kite sendiri. yuna ada cakap, ini eksprimentasi dia. dia sednag bereksprimental. takpelah, up to her... dia cakap dia baru 25 tahun. bagi dia cari identiti dia dulu... dan dia ada search pasal tudung tu kat negara lain. dorang berlambak-lambak pakai macam tu...


its up to yuna. if she feel comfortable, teruskan aje... pedulikanlah cakap-cakap orang. sebab yuna cakap, bila dah dia pakai tu, maksudnya dia memang yakin dengan apa yang dia pakai dan selesa dengan benda tu. so, teruskan aje..


cuma, sebagai peminat, kami sayang YUNA kami. itu aje.



IKLAN: 
 kat sini, awak boleh dapat TUDUNG, SHAWL, AKSESORI, LENS, KAIN PASANG, HANGER TUDUNG & PERFUME!


Antara kain pasang yang dijual...
KAIN COTTON ENGLISH & CREPE SILK!


10 comments:

deAnza-wAnda said...

tu hak die kan.. yang penting dia tetap bertudung btol x??
n ramai plak yang ikot stail die..

Peri PiA said...

ade sesetgh teguran mmg pedih...org syg tu

pakai hijab btl2..lg org syg respek

Misshy Innz said...

turban dia pakai uh nampak leher lahhh ;')

aincloudnine said...

yess!!go!go yuna!!hikhik.. ;))
btw..cik bulan follow saya juga yaa..
www.aincloudnine.blogspot.com :))

Solihin Zubir said...

harap dia btol2 niat pkai tudung utk menutup aurat..
bkn hnya fesyen smata2..

soffya cik bulan said...

deanza,
aahh... btl tu...cuma tudung tu nmpk leher... tu jelah kot...lps tu, sbg peminat,suka sgt style yuna yg lama...

soffya cik bulan said...

peri pia, hope dia positif terima teguran tu...

soffya cik bulan said...

misshy,
yup dear, mybe sbb tu ramai yg marah

soffya cik bulan said...

ain,
tq follow...
insy, nnti dtg jenguk balik..:)

soffya cik bulan said...

solihin, mudah2an...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)