May 6, 2011

SEMBULU!!! berbulu ketiak i :P

ehem, ehem. tadi, masa sebelum datang sekolah, dah kebetulan lalu kat melawati, saja je lalu rumah datuk yusuf haslam. dan benda yang mula-mula sekali terlintas kat otak ialah filem SEMBILU. korang ingat lagi filem tuh??? HU... memang citer box office sure korang semua dah layan.

tetapi, dalam masa yang sama jugak, teringat satu filem yang hampir-hampir sama, iaitu SEMBULU. yang ni korang pernah dengar ke tak??? sure korang tak pernah dengar... sebab haku tipu je. tu filem ciptaan kiteorang masa zaman form 6. agak-agak tuan punya badan ni baca ke dak entry ni? harap-harap TAK :P


sebab... macam korang tau lah kan... citer sembilu citer CINTA dari zaman sekolah. alah, pergi balik sekolah sama-sama, study sama-sama, ke library sama-sama. cuma tak ada beskal je nak kayuh sesama. so, sama jugaklah dengan kawan kite orang ni. semua nak sama-sama kan. duduk dalam kelas pun kalau boleh nak sama-sama.


agak-agak korang, berBULU tak mata korang tengok???  :P pia masa tu apa nak kisah, lantak lah dorang kan... cuma, kawan-kawan kite orang kan kaki KUTUK-KAW-KAW-PUNYE-ORANG. bermacam-macamlah gelaran diberi.


dan salah satunya SEMBULU. haihhh, apa ke pelik bunyinya. menatang hepekah itu? jadi, pia pun cuak ah.



Eh, apesal korang gelar SEMBULU?

dorang jawab, yelah... macam citer sembilu kan.... :) mu (ko) tak nampak semua nak sama-sama. pakai baju sekolah, balik sekolah sama-sama, makan sama-sama, belajar sama-sama..... kan, macam citer sembilu kan?

tapi, iyelah, kenapa sembulu?yang tu kan citer sembilu?

dorang jawab lagi, yelah sebab berbulu mata haku ni tengok wehhhh... agak-agak ko, sembulu ko rasa kena ke tak?



ce korang jawab pulak, kena ke tak?



P/s: korang ada kisah sembulu ke, sembilu ke...?? ce citer T__T

8 comments:

alinac lover said...

hahahha sembulu ek?

Peri PiA said...

hak hak

cintan monyet ade,huhu

kite skolah pompuan sume dulu

AiDa AzRyN said...

sembulu?adeh.. =.=

soffya cik bulan said...

alinac,
hu... begitulah namanya. hu

soffya cik bulan said...

peri pia,
he... sm mcm sek kite ngjar nihhh

soffya cik bulan said...

aida,
begitulah citernya.hu

Far8 budak baik said...

naik berbulu aku bace..
hahahahaha =p
aku tgk kot cite sembelit tu..
hahahahahahahahaha...
peh peh..mmg ar..semua
benda wat same2...mmg kn hehe

soffya cik bulan said...

far8,
dah tengah dilamun cintan kannnn
he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)