May 7, 2011

kegilaan berblog kembali

sepatutnya hari ni adalah hari bermalas-malas untuk bangun dari katil. tapi, apakan daya... hari ni sekolah ganti lagi. tak pe ah, dah nak cuti banyak sangat kan, ganti ah sekolah. karang nak balik kampung senang.


dah dua hari dah, duk belek entry lama... reply-reply komen dan BW balik ke blog-blog yang rajin drop komen tu.. memang hari tu, rasa takde feel dah nak buat benda ni. tapi bila fikir-fikir, blog ni banyak sentimentel value, perakam masa, semua-semua tu lah, tu rasa nak hidupkan balik benda-benda wajib dalam dunia blogging ni.


benda apa pagi? blogwalking, drop-drop komen, reply komen sume tu lah... seronok gak. ye ah, dapat kenal orang-orang baru. yang selama ni datang blog kite kan. seingat-ingat pia lah, dah 6 bulan tak buat aktiviti macam ni secara tegar. start bulan 10 tahun lepas, trafik blog ni naik sebab entry, sebab ping blog. orang nak datang, datang cam tu ah... bukan sebab aktiviti tu sume.


so, sekarang... dah jin rajin datang kan. kita buat ah balik benda yang kita buat-buat dulu tu. kite repeat balik, nak?



p/s: sebenarnya... sebab beban kat sekolah dah makin berkurangan. sekarang, dah sibuk nak exam je dan lepas tu cuti sekolah, pastu baru sukantara. tu yang masa goyang kaki banyak sikit.... kalau tak, kerja kena bawak balik rumah ha...

6 comments:

Peri PiA said...

yeyyyy :D

naz said...

harap kegilaan dapat di kawal haha

soffya cik bulan said...

peri pia,
he :)

soffya cik bulan said...

naz,
harap la....hu

AiDa AzRyN said...

yeay! welcome back!

soffya cik bulan said...

aida,
yezzza...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)