May 30, 2011

keluar dating lagi baik!

BOHSANNNN!
blog ni dah takde privacy dah. kalau tempek gambar sendiri, cerita sendiri kena kutuk.. poyolah, bajet lawa lah... ha ha. tapi bila sentuh cerita orang, pasal orang, ada pulek yang sakit hati... ada pulak yang mengamuk bagai.

apa nak buat sekarang ni? semua serba tak kena.
haihh, keluar dating lagi bagussss.


kejap up entry, lepas tu turunkan balik. apa kejadahnya? penat aku tulis-tulis... dah orang tak suka, kena ah jaga. kan?


korang, thanks for the comments. kita belum approved semua komen tu... nanti ek T___T

4 comments:

liyana said...

same la pia, tulis psl diri sendiri kena kutuk, tulis psl org lain pun kena bahan jugak, ape kes, lgsung rase nk mogok je tulis blog ni, huhu

nukilanaffiza... said...

cik soffya: adat manusia memang tak pernah nak rasa puas...bila citer pasal kita kena kutuk plak...pasal org sakit hati plak...so kalau saya dipihak soffya...dah g tgk wayang layan KungFu Panda2 dah..heheheh

alinac lover said...

ala teruskan menulis dear..pedulik la~ kita cerita hal kita :)

Peri PiA said...

kena story ni,kuat ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)