May 31, 2011

[GAMBAR] Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah 2011 (SMKPAP)

ni gambar-gambar sekitar sambutan hari guru pada 27.5 lepas... biasa ah,. tarikh asal hari guru kan 16.5 setiap tahun. tapi kalau ada sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, biasanya tarikh tu postpone,. sambut ah lambat sikit macam ni....


masa nak perarakan red carpet ni
-kak salma yang tinggi tu kan, kekadang tengok macam hamis jalikha =P-




ni pulak hamis jamasam
:P


nyanyian kami guru malaysia... semangat kemain 


sempat buat peace ha


ikrar dipandu kak suzana, pengerusi kelab guru


komplot.... nak main tipu haha


treasure hunt lah sangat.... aku siap bukak high heels. dah nya, main itu je :P




duk kira bijik kacang. sudahnya aku hentam je, 490 biji


ni hadiah dari pengetua dan kelab guru. yang budak-budak bagi belum sempat snap


nanti sambung lagi....

1 comment:

nukilanaffiza... said...

wahh..seronok nya cikgu bila diraikan oleh murid2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)