Apr 20, 2011

kerana BLOG

ni blog personal dan ini hak kita kan nak share apa-apa selagi tak bertentangan dengan etika penulisan. so, kalau ada yang tak kena kat sini, yang babitkan perasaan orang lain, saya minta maaf banyak-banyak. tak pernah niat nak lukakan hati sesiapa. dan tak juga mahu timbulkan isu.


SORRY :'(


p/s; baru berkesempatan online. menyelesaikan kemelut yang panjang. yang sakitnya meratah-ratah hati dan menyiat tulang sendi. perlukah saya bercakap benar? ohh tak, sebab saya juga perempuan. saya tahu bagaimana rasanya jika terluka. dan perlukah saya bercakap benar yang akhirnya meruntuhkan kebahagiaan orang lain? tapi mudah ke nak telan semuanya ini sendiri?

-i will private my blog. nak draftkan semula mana yang terpublish sekian lama. mungkin cerita itu tidak perlu lagi. MUNGKIN.

4 comments:

Peri PiA said...

we need to talk

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tragis bunyinye yong...

soffya cik bulan said...

peri pia,
yess we need :)

soffya cik bulan said...

ceroi,
agaklahhhh..need someone to talk time tu
tp skrg ni...okeylah kottt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)