Apr 22, 2011

awak nak mata yang cantik?

tahu... mata awak dah memang cantik. tapi kalau nak lagi cantik, kita nak bagitau cara dia. :) senang aje, beli contact lens kat sini dan jaga mata awak baik-baik. ohh ye, pakai contact lens ni kena jaga betul-betul. jangan main redah je nak pakai. kebersihan sangat diutamakan okeh?


taknak bebel panjang sebab mood masih tak okey. apa lagi, cepat pergi ushar. banyak sangat koleksi menarik untuk awak-awak semua T____T. ha, satu lagi... kita suggest sangat ambik warna hitam yang besar tu sebab mata lagi nampak cantik dan macam budak- cute. :)




dan yang bestnya semua berharga RM32 sahaja termasuk postage dan cases. murahhhh kan? apa tunggu lagi, serbu SOFFYA ESHOPE sekarang!


p/s: ada tudung ekspress dan syria denim baru update. boleh tengok jugak.



boleh emel kita kat : soffya86@gmail.com untuk pertanyaan atau borong apa sahaja item kat SE
dan kita akan buat sale sempena 3k rakan kat fb :) dan KEISTIMEWAAN SALE adalah untuk follower blogshop kite tu :)


insyaAllah. ;)

2 comments:

liyana said...

soffya, kita mmg nak beli lens cenggini, nk pakai utk kawen, lalalala, nt awal bln 6 kite nak order :D

soffya cik bulan said...

liyana,
order cepat...xpe lmbt pakai pun..selagi tk bukak, ia okey...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)