Jan 21, 2011

[GAMBAR] Rosham Nor dan isteri T___T

[sumber:google]


saja nak kongsi gambar ni sebab sebelum ni TAK PERNAH tengok isteri dia. sebab dia memang tak suka untuk menonjolkan isteri dan anak-anak kepada umum. pia memang setuju sangat dengan stail rosyam nihhh. sebab dunia artis ni, makin ditonjol, makin lain jadinya. banyak yang tak elok dari yang elok.


biasalah manusia, kalau tengok orang elok je, mesti ada cerita best nak buat kan?elok je rumah tangga orang tu, tiba keluar je cerita, sipolan bergaduh dengan isteri sebab perempuan lain, atau sipolan dan isteri dah tak lagi tinggal sebumbung?


see? kalau tak benar pun, jadi macam benar. kalau yang benar, lagilah makin benar. kan, kan? sekadar mengambil iktibar dari teladan sebelum ini. ada artis keluarkan statement, yang berbunyi rumah tangga saya sangat bahagia atau rumah tangga kami tak ada masalah. tup tup, ada lah cerita bukan-bukan. kadang-kadang tak betul pun, tapi orang dah sakit hati dengar statement, terasa mendidih, apa lagi, kacau lah kan?


dunia artis ni banyak cabaran, yang kuat akan ke hadapan, yang lemah akan kecundang. ye dak?

9 comments:

liyana said...

isteri dia cantik... :)

.::WaNiE::. said...

cantik wife dia

ardinihumaira said...

bini dia lawa :)

pssst.. iklan pia dni lanjutkan sampai next week hingga dni siap wat review tau

Kancilbiru said...

uiii isteri dia pun lawa...elok la dia simpan, nanti asyik kena fitnah jer..

Miza Yusof said...

cantik kan isteri dia :)
anak-anak dia pun cantik :)

y u y u Z u l a i k h a said...

heheh... wife dia cantik! cam datin norjuma!

A.S.T.I.N.A said...

Cantikkkkkk.....

Cz Aina said...

yupppss..
btol tu..
like my frenz..
anak kpd penyanyi bandi amuk...
die xde nk sibuk dok tonjol2 family..
n bagusnye ank2 n family die elok2 perangai dn diowg keluarga bahagia....
likelike..

sugar2 kapas strawberry said...

first time tgk dia dan isteri dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)