Dec 12, 2010

jom undi cewek berhijab cantek kegemaran anda!

comelnya kak siti berhijab, undi cepat!

nak undi siapa lagi, kalau bukan siti nurhaliza, maya karin, nasha aziz, fazura yang cantik-cantik tu kan? eh, tapi sejak bila pulak depa tu berhijab? =P olohh, silap orang lah. kelabu mata. sebab cewek-cewek yang tersenarai ni pun tak kurang cantiknya jugak. tapi lagi manis sebab dorang berhijab. jom chek it out!


UNDI MEREKA DI SINI:
-bukan aje boleh undi peserta, tapi jugak boleh ushar-ushar shawl, tudung & inner cantik. dah lah cantik, murah pulak tu tau!tambah-tambah lagi ada END YEAR SALE tau :)-



aisyah majid
85 undian


alya haduri
206 undian


jasmine hana
94 undian

atira wahid
53 undian


cik mai
55 undian


Suehoney Ziannie
 40 undian


faradeela rafique
44 undian
dya teha
279 undian


eda amisha
186 undian

fatin diyana
57 undian


 
gee jah
63 undian


mardiatul aminah
60 undian
ayu ayumie
155 undian


 nur farhana
153 undian


nabilah amalin
71 undian


Natsumi
114 undian


siti harniza
72 undian

 nurain
57 undian
siti sani
54 undian
sofie nur
83 undian


surayza
141 undian

suryani
43 undian

syafiqah
43 undian


nur syazwani
74 undian

ely yusliza
43 undian


zarifah
82 undian


ini undian setakat 12.12.2010
undian akan ditutup pada jam 12.01 a.m, 13.12.2010
ha, tinggal lagi berapa jam je kan? so, apa lagi, undi cepat kalau nak peserta kegemaran dan anda rasa layak untuk memang! blogger-blogger yang anda kenal pun ada kat situ join. so, apa lagi, undi cepat!


#klik link ini untuk undi:~
 
pesan tahibulan:
buat blogger, masih ada masa nak join GA. hingga 31 disember ni tau. senarai peserta boleh tengok kat sini... SENARAI PESERTA.

4 comments:

Gee Jah Noor said...

waahhh rajinnya pia g letak kt sni smua2 peserta..saye dh ketinggalan jauh dh..hehe

Uruchimaru @ kf said...

eh knp empuyer diri ni x join?

ordinary89art said...

semua i undi!!


lawati - sedih dan pilu

alinac lover said...

siti lawa kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)