Dec 13, 2010

and the winner of HIJAB CONTEST is... jeng, jeng, jeng?

 

sorri yehh, lambat nak announced sebab kesihatan tak mengizinkan. dari semalam tak online, petang tadi sempat buka kejap, pening tengok huruf-huruf nihh, lepas tu sambung tidur then malam ni baru online balik. hari tu, busy sangat tak sempat nak update apa-apa, tapi sekarang kesihatan pulak tak mengizinkan...


batuk ni pelik sungguh sampai kepala jadi ting tong, dada pun sakit semacam. berdiri rasa nak rebah, duduk rasa nak pitam. haihh, nak kena beli ubat batuk sekilang kot, baru nak hilang. maaf yehhh?


okeh, tanpa melengahkan masa, diumumkan, pemenang-pemenangnya. tapi sebelum tu, chek dulu hadiah-hadiah yang menjadi milik mereka ni. kalau dengki, angkat baju. hehh =P


 hadiah-hadiahnya...



[TUDUNG CURLY] 


[SHAWL]

[SHAWL CLIP]



HADIAH TAJAAN oleh:



dan pemenang-pemenangnya ialah...


tempat pertama

dya teha
279 undian


tempat kedua

alya haduri
209 undian


 saguhati I

eda amisha
186 undian


saguhati II
ayu ayumie
155 undian


saguhati III

 nur farhana
153 undian


TAHNIAHHHH!!!!
 
kepada yang menang. kepada yang kurang bernasib baik, sila cuba lagi next contest eh... ada contest lagi lepas ni tau untuk tahun 2011. lagi besttt!okeh, pemenang, tolong emel cik bulan kat soffya86@gmail.com okeh? nanti mana tahu boleh pilih-pilih hadiah ikut warna kesukaan sendiri ke kan... =)



pesan tahibulan:
ini bukan pilihan cik bulan, ini pilihan pengundi. jadi, jangan pulak tak puas hati dan komen cik bulan lebih-lebih ye...;P

6 comments:

Gee Jah Noor said...

tahniah kepada pemenang.. =)

Nur Afiqka Rohmat said...

tahniah!!!!
kpd sume pmenang....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2....

Peri PiA said...

ku mohon lautan maaf tak dpt join :'(

sw33tdarling.com said...

eeh eeeh eehhh... ada gak si ayu my fren dapat adiah saguhati..
tahniah buat semua pemenang...

alinac lover said...

tahniah

semua lawa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)