Jul 30, 2010

away yang konon-konon macam ada yang rindu.:P

maaf ye kawan-kawan, jika blogwalking tidak dijalankan..jika penerimaan komen tidak dibuat, dan jika pengomeman juga tidak berlaku. saya away, jauh dari 27 julai 2010 yang ada cuma autopost untuk seminggu..satu hari dua entry...

hari ni sempat online kejap sebab ada berukband kawan...thanks ye buat yang sudi drop by even saya tak menjenguk kamu..yang sudi mengomen tiap-tiap entry agar entry itu tidak basi macam tu je...thanks again :)


jangan lupa datang dan tinggal jejak...orang akan daang balik nanti okay..:)


update:

  • hari ni ada renioun budak-budak sekolah masa sekolah menengah, 1999-2003. dengarnya ramai yang balik dari seluruh pelosok dunia...maka, nak pergi juga buat sibuk kan...kita tengok petang nanti, macam mana, ramai ke tak..yang penting, mereka buat game bowling.ohh, aku sangat kaku okay, tak pandai...jadi, rasanya tengok saja :P

  • 5hb ogos 2010- berita baik, aku dah dapat temuduga... kat putrajaya. yang tak baiknya, aku gabra...tak tahu nak standby apa..eh, ada tips tak untuk aku, kawan? kamu semua, doa-doakan aku moga berjaya temuduga itu dan cepat-cepat posting di negeri pilihanku...perak@selangor...



Notabulan:
aku pening nak pakai apa petang ni...hu...

6 comments:

Peri PiA said...

meme rindu la,nge~

wow saentero dunia

tahniah safia,ku doakan kejayaan mu..InsyAllah.erk,tips xpandai...maaf

Kie-yu said...

reunion mmg best!
belasah je pakai ape cik kak
yg pntg dpt jumpe kwn2 :D

Liza said...

jwb je apa dia tanya. jgn membisu...tp jgn mengarut lak. heee..
gus luck for the interview!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xyah pening2...
yg penting pakai sesuatu...
;)

Bai said...

amin. moga baik2. reunion memang best. tapi memandang kawan semua dah kahwin maka cancel. nanti isu persoalan tak habis2. hahaha!

ardinihumaira said...

gudlak pia untuk temuduga! memang ketaq:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)