Jul 27, 2010

astro negaraku | burfered earnings paling ciput.

weh, kau orang dapat tak BE untuk astro negaraku ni? aku pun tak pernah perasan mana satu iklan dia. agak-agak bilalah dia tayang ek kat blog aku ni, tiba-tiba je masuk dalam senarai BE...tapi, masyaAllah...tak pernah bergerak-gerak CTR dia. kalau itu tak bergerak, maka jumlah bayaran semasa ia pun kekal takat tu juga lah kan. banyak hari juga tu...tapi tak gerak-gerak langsung. sampai ke sudahnya...


kau tahu berapa sen dia bagi sampai penamat tu...


RM0.09 


hakhak.
kalau cakap kat redmummy, mesti dia gelak....muahahahahaa...


Bilalah pokcik nak kayo macam redmummy..grrrr...tapi tak apa, berblog tak kaya sangat pun (sekarang lah..huahua) yang penting niat asal, untuk merepek merapu kat sini, nak tunjukkan kesengalan dalam menulis, di samping dapat peransang dari nuffnang, kan?


Mana yang baik, kalau jadi faedah untuk orang lain, dapatlah kebaikan di situ..mana yang tak, yang merepek je tu, kalau boleh buat orang ketawa, bagi juga kebaikan, kan?


Malah rasanya setakat ni, tak ada pula rasanya yang menyakitkan hati... melainkan teguran ikhlas dan membina. eceh, banyaklah kau membina. kontraktor binaan pun tak macam kau :P



Notabulan:
Mana yang baik, jadikan teladan...mana yang merepek, jadikan sempadan...:)


Nota bintang:
Bayaran nuffnang memang selalunya memberangskan mood untuk menulis...ye tak?

8 comments:

.::WaNiE::. said...

nak beli gula2 tk lepas

kekekekke

hiro said...

hiiii..sbar2.

Pelatt said...

biasa je.............

Ery Farieha said...

hakhak
penah gak
sedeh btol

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak duit lebih gak la mcm nieh...
;)

Sya Isya said...

BE astro negaraku? x dapat pula. Dpt BE 8tv dan Digi je. BE 8tv Sya pun kejap, seminggu lebih je, wlpn earning ni payah benor nak naik, tapi OK juga lah. Dapat juga sigget lebih, then gugur jadi metered. Digi, Alhamdulillah, menunjukkan progess yang baik. Syok gak dapat duit tabung hari2. =)

Peri PiA said...

ok la tu kan?

nanti banjer kenny rogers ye bila dah blh cash out..hak2

ardinihumaira said...

dni tak dapat BE tu pia.. lagi sedih. sobb sobb.. BE tu dapat kat blog lagi satu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)