Jul 9, 2010

aku bersiaran di tapak karnival konsert Gaza, stadium shah alam..

beberapa jam kat sini.aku macam culture shock. aku tak bajet macam ni. jadi aku kelu. kau nak tahu, aku satu booth dengan rabbani dan nas.my... dan betul-betul sebelah pentas. bila dah kongsi satu booth, maka sempit. aku tak tahu lah macam mana nak masuk barang-barang mysoffya, myelly and group nanti.



apapun rasa bertuah sebab satu booth dan duduk sebelah pentas macam ni.... mungkin esok akan lebih baik. tunggu abang azrul dan krew yang lain datang. moga  ada jalan....


kawan, datang ramai-ramai. ada hadiah misteri menanti anda...dan rebat belian....jom!



Notabulan:
dah nak habis bateri....maka harus sign out.

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cas2..
hehehe..
;)

Peri PiA said...

nangis,jika dpt pg pasti ku gembira

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)