Jun 17, 2010

semua autopost saja... saya away. terima kasih ye sebab sudi membaca :)

pengumuman-pengumuman,
(ehem-ehem, sakit anak tekak la pulak...hehh)



nak bagitahu, aku away hari ni. ni baru sampai rumah dan sempat buka ladtop kejap...update FB dan baca komen-komen kat blog. jadi, nak ucap terima kasih sebab sudi membaca entry-entry aku hari ini yang telah aku autopostkan...ada empat entry semuanya...



ye, tanpa kau orang semua (pembaca-pembaca setia), siapalah aku...T_T (sob, sob, sob...)



nak tahu, aku pergi mana? fuhh, actually jadual hari ni sangat pack. aku penat tak terkata, sampai tertidur dalam kereta (macam tidur mati, tidur tak control lawa dah.mak aihhh...). semalam aku tidur lewat pagi, jam 4.30 a.m, lepastu pagi-pagi akak dah ajak pergi KKB. ha, ni jadual aku...(tidak termasuk rutin harian seperti pukul berapa makan, dan berapa kali kencing...hehe)



10:00=gerak dari rumah ke bank rakyat
10:40=ke bank Islam
11:00=ke Pejabat Tanah, KKB
12:15=ke Sungai Buaya (ambil Hadi, kawan kami)-kami sesat, tak pernah-pernah pergi sungai buaya...masuk sana, keluar sini (siap nak masuk longkang lagi, terer tak terer kau....pukul 2 lebih baru sampai rumah Hadi, bayangkanlah!)
4:30=tiba di Setapak RAC workshop untuk tengok kereta k.elly yang accident hari tu. airbag tak siap lagi...dah dekat dua bulan. dia cakap lagi dua bulan baru sampai dari Korea. mak aihh... bincang punya bincang, ambil dulu kereta sementara tunggu airbag tu.
5:10=tiba di Taman Bunga Raya-nak makan char kuey teow Mali, tapi belum buka. sedikit hampa, tapi tak apa, nanti datang balik.
6:00=sampai rumah Hadi di Subang. (jamak di sini. mak hadi buat BEKAM. k.elly nak berbekam....RM50 satu tempat...okay?)
8:20=gerak ke Setapak nak ambil kereta Citra tu kat workshop tadi
9:30=tiba di Taman Bunga Raya untuk balun char kuey teow. hilang kempunan...:)
10:50=gerak balik ke tanjung Malim....
12:00= tiba di rumah...buka FB, dan tulis blog...:P



begitu penat ni...tapi aku rindu blog kau orang. tak apa... aku singgah satu-satu ye, kayuh perlahan-lahan...tak apa, kan? jangan kecil hati eh... blog kau orang memang tetap menjadi pujaan hati ku, walaupun rupa mu tidak ku kenal...hoho.


maaf ye...--"


cik bulan,

weh, aku ada masalah lah...trouble, double trouble pula tu.T_T. kenapa ye... aku sebenarnya pelik juga kadang-kadang.encik M memang kawan aku...tapi aku tak faham siapa dia sebenarnya pada diri aku? dan sekarang, aku bertemu pula dengan teman baru... aku tak reti nak berkawan dengan cara yang macam mana... dan, lagi tak berapa nak faham tentang hati aku...kehendak aku...tak faham...tak faham... fahim na?

6 comments:

Peri PiA said...

bz nya kamu syg..xper ku tunggu

xoxo

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kayuh pelan2..
janji sampai...
;)

ardinihumaira said...

err... apa kata pia berlatih cakap 'i love u'.. tapi bukan depan orang tu. bayangkan je. pada siapa yang pia rasa tak janggal nak ucapkan.. itula yang pia lebih sayang ;)

soffya cik bulan said...

peri pia,
kamu yg plg setia..thnks syg..

blog kamu mesti selalu dijenguk..muahhh

soffya cik bulan said...

meniti senja,
ye..biar lmbt asl slmt, kan?he

soffya cik bulan said...

dini,
hehe..okay, cuba berlatih nanti...hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)