May 1, 2010

bicara dari bulan | edisi cantikkan blog oleh aiz part 6.gracias!






terima kasih yang tak terhingga....ye, abang aiz.eh, adik aiz.hehh.okay, insyaAllah...akan ku pertingkatkan dari masa ke masa features blog ni.he...sempat lagi promote kome punye business eh dik?he...insyaAllah...sesiapa yang nakkan khidmat aiz, sila layari laman beliau di sini.



p/s:menuju ke domain sendiri...hehh, semoga business saya semakin berjaya dan lerlebar sayapnya.cehh..

p/s/s:sesiapa yang ingin sertai kursus berkenaan website yang begitu menterujakan, hint saya okay...:)

5 comments:

Peri PiA said...

Amin..

:)

AiZ said...

thanks !.. hikhik.. nah amik lolipop ciku nih.. :P


komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>BLOGWALKING YANG TAK IKHLAS !!! JOMLAH BERUBAH !!! MESTI BACA !!



ardinihumaira said...

wah cik soffya... kamu sesuai dengan kaler purple? bagus2 warna purple adalah warna kejayaan ^_^

May Happiness Be Around You Now And Forever

Cik Akma said...

nak cantikkan blogg jugakkk :D

Pipi Muncet said...

saya no hal.
sekarang pun dah sweet,
yang penting entry malatop!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)