Jan 14, 2010

Contest Ingin Menjadi Model


Mcm iye2 je...kan2???actually, pia dapat informasi tentang contest ni dari blog k.long saya...dah lama.jadi, pia quite excited jug lah nak join.yela, suka2 kan...sambil melayan blog, sambil buat apa yang patut (yg patut2 sahaja)...hanya mencuba.apatah lagi, bila tengok k.long pun join sama dan bergaya sakan dalam gambarnya, kan..akak comel saya sgt2 comel dalam gambar tu.tapi, entry ini di post pada pukul 2.55am, 14 Jan.actually, tarikh expired dia, 13 jan.ermm, sama ada ia diterima atau tidak tapi pia dah post kan...tahu kenapa sy lambat?urm...begini ceritanya...

hari tu, pia tak tahu bahawa beginilah caranya nak join contest ni.pia ingat kena isi form...so, secara sengajanya pia isi lah form dia.then, pia blur2...so, dalam hati cakap, just forget it.sebab, macam tak ada chance nk join.tapiiiii.....sampai lah satu hari, pia dapat mesej kt fon...tut..tut...(eh silap, pia pakai ringtone tobat maksiat by wali la..bukan tut tut).segera lah hmba mencapai fon itu, dan membaca mesej yg tertera...mak aihhh....terkejut den.dari HANNAH TALENT.isk2, hamba telah tersilap langkah rupanya.sebab risau, pia pun text lah k.long.k.long kata, sayang...tu untuk photosoot dia.kena bayar.tapi boleh bayar ansur2.owhhh...i.c

pia pun gelak je...kui3.macamana lah terperasannya saya isi form nak jadi model...isk3.k.long kata lagi, masuk macam k.long, free sahaja.nanti kalau menang, baru dapat photoshoot free...owh begitu.dalam hati cuak juga.perlukah try lagi???fikir2 punya fikir...nak try lah!apa salahnya...k.long kan ada...muah3 to k.long again sebab jadi inspirasi saya!tapi, sy sangat sibuk lately, tak sempat update blog pun.jadi, hari ini bila sy buka...owh, dah hari ini tutup...tapi takpe, semangat ingin mencuba itu masih ada.biarlah, sy tetap mahu post entry ini...

by the way, thanks to hannahtalent coz sediakan contest dan blogspot ini http://hannahtalent.blogspot.com/ sebagai platform kepada wanita bertudung macam kami utk sama-sama beraksi dan yakin diri...untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila ke HANNAH TALENT ye. terima kasih utk k.long peri pia yg comel dan loving person kerana saya mengetahui contest ini dari blog beliau...muah3!

Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent di
blog dan juga facebook.
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja. Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.



pening juga nak letak gambr apa...uhu.letak jela pic lama ini...sil ajgn gelak.jika gelak, belanja pia makan mc donalds esok.lihat bawah....



gambar kuch2 hota hai ni dah lama dah.tak tahu lah nak letak gambar mana...=D.kuch2 hota hai ala2 sopan gitu.saya kan gadis kampung...(",) klik utk besarkan gambar ye...


pia: ini first contest pia sertai melalui blog ni...teruja lah.boleh join lagi2 contest lah lepas ni...hihi

4 comments:

SoFie NuR said...

wahhhhhh...semangatnyeee...
pe2 pun gud luck..

link u...ok..

soffya said...

aha.saja je...join ramai2..ahaks

imaginary.cat said...

thanx for visiting my blog :)

soffya said...

sama2..tenx for viewing back...
slm ukhwah ye...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)