Aug 11, 2011

Terserempak awek comel dan flawless gila merangkap model juga, AIN :)

masa pergi One Utama hari tu (first time pergi actually), ada jumpa seorang budak comel macam nak picit-picit jek muka dia sebab sangat comel. ranggi pun ye jugak :) lepas tu keliru, dia ni bangsa malaysia ke jepun? eh ada ke muka orangporang malaysia macam ni? (konfius kemain. sibuk nak fikir macam satu kerja pulak). dan pulak tu, rasa macam pernah tengok, tapi kat mana eh?




sekali balik kat rumah, tertengok home. ada satu update dari budak cecomel, dan bila tengok profile pic tu... eh, macam pernah tengok?



eh betul lah. rasa dia ni lah jumpa kat OU tadi. rajin lah nak wall dia tanya kan. sekali... betul :) ditanya kenapa tak tegur dia? kita cakap lah, tak yakin betul-betul kenal ke tak. sebab ada dalam friendlist tu pun tak ingat dah bila dan bagaimana. haihh.


lagipun, segan lah nak tegur aweks comel, ranggi dan flawless kemain macam amoi jepun macam tu. tahu dia siapa? macam mana comelnya dia? tengok nihh??


 ain ... ohh ye, dia model juga :)


 ha, kita pulak macam ni, nak tegur dia, ada berani...? ;)

 got my new purse. thanks :)

1 comment:

Izyan Izzaty said...

comel jer tuan pnye belog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)