Jul 2, 2010

laporan pengunjung terbanyak. banyak gila...(buat tangan besar sangat tu.hakhak)

poyo kan? tapi sebab tak pernah pun blog aku ni lebih dari 7 orang melawat dalam satu-satu masa, tak macam blog cikhel atau sesiapa sajalah, maka bila dapat angka lebih dari biasa (ek eleh, kecoh minah ni...hakhak), iaitu 10 maka cepat-cepat aku prinscreen. bukan saja wanie suka buat entry menunjuk, aku pun suka juga :D






bukan nak menunjuk, tapi nak bagitahu dan kongsi. jadi, para sesiapa yang barangkali belum ada lagi widget nak kesan trafik ni, boleh lah ke 99counters tapi kan, kenapa ye jumlah trafik dia tak sama dengan nuffnang punya dan freeonlineusers?



ada mana-mana satu yang diragui kebenarannya atau tak boleh dipercayai ke...?(tepuk dahi.hek eleh)



emm, 10 tu aku rasa sebab masa tu aku rajin ping blog aku di innit nuffnang dan page-page di mukabuku. kau rasa berbaloi-baloi jugalah... dah try? hari tu aku dah bagi link kan... nak ping blog di mukabuku, ini senarainya, dan nak ping di website/blog tertentu, ini senarainya. sili pilih mana yang berkenan mengikut idaman kalbu, ye?



cik bulan:

itulah sebab nak tunjuk, iaitu nak cakap kenapa jadi 10 tu..

6 comments:

ardinihumaira said...

dni lom pernah ping kat innit.. fb pun tak sebab tak ado fb.. huhu.. cuma masa post mengenai hada labo beberapa jam lepas red mummy post mengenai hada labo tu pengunjung dni pernah tercatat 24 orang pada satu masa.. yang tu je la terbanyak setakat ni dni punya.. pastu slow2 je moderate time heavy paling banyak pon 10-18 orang. bila la nak dapat tinggi2 ni kan pia.. skang tak tahu lak dni sbeab tak letak dah counter sebulan lebih dah.. hari tu counter dni meroyan.. tu pasal remove terus hehe

.::WaNiE::. said...

sesekali menunjuk takpe

tapi kalau menunjuk pengunjung orait je bebeh

huhuhuhu. rasanya online visitor paling tinggi kat blog wani yg wani penah nampak 15 kot :p

bukan cam blog org len :P wani punye consider sket jugak kot :D

hahaha letak 80counter pun mesti tak sama jumlah. huhuhu

Cik Amy said...

Sama la kita.. Paling banyak pun, 10-15 je on9 dlm 1 masa.. Tu pn sy dh ckup jakun. Ngeh3

embun d tengah malam said...

mean kamu semakin top..heheheh

follower pun dah ramai..

good..

semoga terus berjaya

jgn benti menulis..hehehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cara ko menunjuk ok la...
dari wanie...
hahaha...
;)

Peri PiA said...

malu :(,mcm pipit dgn enggang antara blog ctk kamu dan blog cabok ku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)