Jul 25, 2010

burfered earnings untuk Munchy's Muzic Contest LB memang best. tolong klik lagi ye :]

 (burfered earnings (BE) yang sedang berjalan)


Setakat ni, BE yang berjalan di blog aku bergerak dari hari ke hari taklah banyak, tapi untuk Munchy's Muzic Contest LB ni, bayaran dia agak cepat naik saban hari. memang memberangsangkan jiwa raga untuk selalu update blog, jaga trafik dan baiki mana yang patut...kan? tak gitu kawan?


Selain Munchy's Muzic Contest LB, CTR bonus untuk Youth Olympics SS pun aku perasan berjalan agak laju, tapi tidak berlari seperti iklan Munchy's tu...eh, kau orang pula macam mana? macam tu juga ke...atau ada iklan lain yang lagi hot dari tu...??


Apapun, yang aku perasan, saban waktu iklan Munchy's tu memang terus hidup kat header blog soffya cik bulan, paling atasssss sekali. selalu tayang kat situ.mungkinlah kot..sebab tu bayaran dia agak tinggi..ke macam mana perkiraan bayaran dia tu sebenarnya, eh?



Notabulan:
Klik-klik tu dikira lain..tayangan iklan dikira lain ke macam mana...?


Notabintang:
aku nak study undang-undang hari ni, esok nak exam...

7 comments:

alisha said...

wahh , banyaknye BE . tahniah !

Rashid said...

ermm.. tahniah!! kena belanja saya ni.. hehe

Kie-yu said...

ada 2 kempen kan kt NN
so yg klik 1, yg view 1
nama rasmi nye tak pasti la mne
hee :D
yp pntg dua2 ada earning
bezanya banyak dgn sket je

pstt..gdlux 4 ur exam dear :)

soffya cik bulan said...

alisha,
he..thnks:alhmdulillah...:)

rashid,
ala..bkn byk pn...he

kie-yu,
erm..agak2 lh kot..

hehe, bkn exam apapun, exam memndu..hakhak.
malu,malu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku maseh noob hal nieh...
;)

ardinihumaira said...

wow! tahniah pia ;)

Peri PiA said...

nge~,tahniah..bestnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)