Jul 9, 2010

badge facebook di blog dah muncul balik

 [bulan pun ada mukabuku?]



macam mentari muncul lagi, bak kata zamani.


hari tu hilang. tinggal tulisan je. ingat nak remove dah hari tu. menyampah tengok. sekarang dah ada. pergi jengah blog orang lain pun semua dah ada balik. hairan, fesyen biskut chipsmore juga ke badge facebook ni eh?


ah, aku bukan nak cakap sangat, pasal aku hairan tu..cuma motifnya nak bagitahu, eh kawan, dah nampak badge facebook aku tu kan, jadi reti-retilah add kat facebook ye....(",)




Notabulan:
Aku hanya blogger biasa, yang punyai blog cabuk saja.. 




[autopost.suka tak?]

7 comments:

.::WaNiE::. said...

haah dah ada balik

baru perasan semalam

sugar2 kapas strawberry said...

igtkn sy je yg ad mslh cmtu.hihi
rupa2ny org lain pon sama gak.

Peri PiA said...

hak3..ye la sebal jer xde rupe muke buku pown

ku punya bila mahu muncul heh

fiD said...

jap lagi nak add, sile approve!

ardinihumaira said...

dni tak de fb ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau ini blog cabuk aku tak tahu la aku nye ape...
hehehe..
;)

Bintun Sazali said...

betul la kak!!!...huhu...dulu tertanya-tanya gak,awatlaa badge tu tak muncul2 kat tepi tu..rasa cam nk remove je..tp nasib baik la belum remove...uhuk2....~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)