May 24, 2010

sedih gila malam ni...pelik!

aku nak lupakan dia..tapi aku tak boleh. aku nak terima orang lain...tapi aku tak boleh. aku tak tahu betul ke tak apa yang aku buat. aku memang nak stop perhubungan ni...memang nak stop. tapi sudahnya..bengkak mata-mata menangis. sudahnya... mesej-mesej dia yang aku simpan selama ni, yang dengan geramnya aku padam semalam, hari ni aku rasa rindu balik nak baca mesej-mesej tu bila dia cakap....


"sms awak yang pertama masa kita mula-mula kenal, masih lagi saya simpan..."


aik, dia pun punya sikap yang sama macam aku juga ke?suka simpan mesej-mesej?


pesan cik bulan:
macam nilah..bila ada rasa cinta..?

entry pendek sebab mata berpinar-pinar, tak nampak dah keyboard...:(

10 comments:

ardinihumaira said...

dear! tabahkan hati...

kita memang susah nak biarkan perasaan tu pergi... yang penting, pia cuba dan cuba.. biarkan perasaan tu hilang... InsyaAllah pia akan rasa tak kisah kalau tiba2 pia teringat pada dia :)

iqbalsyarie said...

jiwang~hehehe sy tak suka simpan mesej.hahaha

sasha* said...

i pn jenis suka simpan msg.kalau terpadam i sgup suruh encik tunang send balik huhu.oh btw hope sume kan ok je.sabar k :)

fikaryna said...

pia..kuatkan semangat!

Peri PiA said...

erm??i'm always with you
u know where to find me if u need me dear.
be strong

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pikirkan yg terbaek untuk diri ko...
=)

.::WaNiE::. said...

some sms yang means something to me, mmg i lock kan.

sabar yek kamu

Mr feckry said...

pening juga cinta lu ni.tapi lu kuat semangat lu, yang penting wat u give u get back

helena's said...

alahai..cikhel paham sangat apa pya rasa..

bile hati tu dah cinta..bglah ayat hai pon mesti hati berbunge bunge..
tp sikit je dia sakitkan hati..menangis sampai bengkak mata kan..

tabah lah syg... =)

embun d tengah malam said...

take time k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)