Oct 8, 2010

warna aku ni macam air teh susu

hari ni hari jumpa budak-budak comel. yang memang comel. dan sangat comel dalam hati aku. kalau bolah, buat teman tidur macam teddy bear atau buat bola, boleh golek-golek. hakhak. mulut budak comel pun comel juga. kadang-kadang cakap, apa yang kamu mungkin tak pernah fikir.

salah seorang budak comel ni masa kecil, pernah cakap:
kakak warna air susu
kakngah warna airteh susu

kakak tu adik aku, kakngah tu aku lah. hehh, hampehh. nasib baik dia tak cakap kakngah warna macam kopi. mahu aku murka, cancel bagi duit raya tujuh keturunan karang. :P tapi kalau air teh susu pun, aku agak yang pekat teh tu lah kot...hakhak.


cakaptahibulan:
nak tempek gambar budak-budak comel tapi internet sangat slow kat rumah makcik aku ni, tak tahu kenapa... atau sebab bil tak bayar lagi.haihh

8 comments:

Kie-yu said...

kie-yu warne coklat cadbury
hikhikhik
*malu*

SoFie NuR said...

hahaaa..ada la pulak term camtu...adeyhhh..
itu laa kepelbagaian ciptaan-Nya...
yang penting kita happy kan and jadi diri sendiri...
cheers!!

ardinihumaira said...

tenet dni pon slow gak.. tapi dah baya. rasanya sebab tenet ni yang sombong ngan kita. mari kita babab dia hu

soffya cik bulan said...

kie-yu,
grr coklat lagi sedap..hakhak

soffya cik bulan said...

sofie,
ye...term tu tak condition sangatlah kan..hakhak
betul tu dear..:)

soffya cik bulan said...

dini,
mentang2 lah ktia ni memerlukannya sangat2 kan..haisshh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha..
comel la kate budak2 tue...
:)

Peri PiA said...

saya capucino hak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)