May 1, 2010

pesanan ringkas-ringkas yang sungguh ringkas | SMS


sibuk berSMS..konon-konon.ni rupa orang rindu tak?



bila saya nak balik kampung;

saya : "awak jaga diri baik-baik tau.kalau saya takde nanti, gatal tu biar lebih sikit tau wak..."
encik M : "he...he..."

(saya tahu dia sedang sengih yang amat.memang dia tahu..saya perli..he)




bila dia nak pergi bercuti;

saya : "jaga diri baik-baik kat sana tau. nanti tengok perempuan puas-puas tau.duk dalam flight tu, tengok pramugari dari hujung rambut hingga hujung kaki...jangan tak tengok tau, rugi"

encik M : "he...he...mestilah wak...itu dah mesti..."

(saya tahu dia sedang risau.dia ingat saya sedang fikir bukan-bukan, sedang bermula nak jealous.hehe.no lah....)




tapi entah, saya seronok usik dia macam tu.suka juga bila tengok anak mata dia memandang perempuan.nak-nak perempuan seksi.hehh, perempuan mana yang tak ada rasa cemburu, kan?tapi stail kelakar dia...dan sifat berterus-terang dan tak menyembunyikan perangai sebenar lelaki...itu yang buat saya tahu, siapa diri dia.kadang-kadang saya boleh cakap;



saya:wak, tu...tu...perempuan seksi.awak paling belakang, jangan nampak sangat tau.belakang awak je.seksi gila wakk....cun....

encik M: fuyohhhh..seksi wak...hehh, bukan cun pun...(muka mencebik)


dan kami gelak sama-sama.see?


p/s:lelaki suka tengok....tapi nak memiliki, itu tak.ye ke..??tapi kalau kamu nak, ada aku kesah?hehh.

p/s/s:dia di langkawi..sehari dia pergi, dah rasa rindu, macam nak demam...ohohohoh.hiperbola gila.padahal....tak pun....(cover-cover :P )

13 comments:

ardinihumaira said...

dni lak cemni...
bila deen p mancing ikan... :

dni : abang dapat berapa ekor ikan? banyak tak?

deen: tak dapat seekor pun. hampa betul

dni: itula abang tak reti mengorat sangat. len kali guna taktik baru. ni guna taktik kuno. dok pewiiit pewiit mana nak sangkut.

deen: abang bukan ape, risau kot nanti duyung lak sangkut. kang ado jugak yang ggt jari tengok abang kawen ngan duyung..


okeh stop dni stop.. ko kena balik. wakakaka ;p

8th ONG ONG ONG

yusuf mujahidin ™ said...

ehem..rindu ye??
heheh

Peri PiA said...

ehem2,uhuk2 :P

iqbalsyarie said...

haha...lawak lak baca..hehe

soffya cik bulan said...

dini,
he....deen..deen...

bawak lah blik ikan duyong satu...kan best...putih mata dik dini..:P

soffya cik bulan said...

yusuf,
hehh..entah :P

soffya cik bulan said...

peri pia,
hek3...:D

soffya cik bulan said...

iqbal,
he...jenaka malam hari.:)

sugar2 kapas strawberry said...

org bcinta mmg rindu2an kn??hihihi

laki mmg cmtu suke tgk...tp dorg saje je sbnrny kn?bkn nk pon

soffya cik bulan said...

sugar2 kapas strawberry,
apa namamu yg sbnr ek?susah nak typelah..pnjg ni...:)

erm..akak rs pun macam itu juga, kan?

fauzuskamaruddin said...

mmm...rerinagt plak time bercinta dlu dlu...dpt sms tu punya tunggguuuu happy je bile dpt heeee....jeles la tgk org bercinta ni :p

soffya cik bulan said...

fauzus,
hu...ku sdg bercintakah?hohoho..istilah itu blm lg...tp rpt2 tu ada lah ok...
dn jika rpt pun pasti sudah berbunga rindu, kan?

tini said...

salam perkenalan cik bulan..firstly mmg sy sgt2 teruje bile bce blog awk..mmg awk pndai menulis..sy pun org trganu..asl dungun..sy dh jd follower awk n hrp awk pun leh jd follower sy even sy x sepndai awk dlm menulis2 ni..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)