Apr 15, 2010

bahaya H1N1.sila ambil perhatian!

salam,



sedang saya menyediakan bahan-bahan untuk mengajar esok bagi karangan syarahan tentang langkah-langkah mengatasi jangkitan H1N1, terjumpa satu statistik.saya begitu terkejut.mungkin tidak mengikuti perkembangan penyakit ini bagi gelombang kedua dengan begitu terperinci.



lihat ini...



klik untuk besarkan atau lihat sini.

saya mohon kamu semua agar berhati-hati.jaga kesihatan.jaga kesihatan.sekali lagi, jaga kesihatan.hati-hati juga...ikuti langkah-langkah pencegahan yang telah dicadangkan, okay?



okay, saya nak sambung penambahbaikan pengajaran saya esok....doakan saya ye.esok elcture saya datang dah...lepas ni, saya akan mengamuk di sini dengan lebih ganas.hohoho..


p/s:rindu kamu semua...rindu sangat-sangat!

8 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

erk..

miloicekaw1119 said...

alamak..
ada gelombang kedua pulak..
ni yang takut nak pegi praktikal kat hospital...

Peri PiA said...

baik cikgu nge~,kena bsh tgn dan lebih gigih

Amin ...

embun d tengah malam said...

semoga cepat kembali mengamuk

.::WaNiE::. said...

eiii sudah start gelombang ke 2 ekk

Cik Akma said...

dah ade kes terbaru kan? huhu

HIASAN REKA INDAH said...

h1n1 ni macam bermusim je...macam ada sesuatu tak kena..dulu tiap2 hari ada kes... lepas tu 2-3 bln langsung takde kes...skrg timbul balik kes h1n1

soffya cik bulan said...

salam,

to
yusuf mujahidin,
miloicekaw1119,
sygku peri pia,
embun,
wanie,
cik akma,
hiasan reka indah

hati2 ok...
H1n1 bisa meragut nyawa...

embun,
hu, kini ku kembali!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)