Jul 19, 2010

Mahu yang seksi-seksi ke tak seksi?

Bukan awek kawan, tapi baju... ala... okay, ni aku nak ajak singgah dan lihat dan terus membeli sekali lepas ni... tapi sekarang, hanya ada baju tak seksi iaitu baju muslimah, shawl dan kuih raya.  lepas ni baru aku nak masukkan lagi produk baju seksi-seksi, sebab ramai yang nak baju seksi (macam aku.hakhak.just joking), tapi baju tu tak lah seksi mana pun...:P



okay....kalau nak barang-barang ini, klik kuat-kuat, gerenti jumpa :) tak lama lagi puasa, lepas tu raya.. jadi, baik rembat cepat-cepat :)



harga RM54.90-57.90 (inculiding postage)


RM9 sehelai, dua helai RM15 (shawl) dan RM5 sehelai (inner cotton)



Beli enam percuma satu kek coklat. mahu?



okay, selamat membeli-belah ye kawan-kawan....:)


Notabulan:
Shawl tu rasanya pembeli offline rembat lagi cepat...he. tapi tak apa, stock sentiasa ambil, bukan jauh pun...

Dealer kuih raya diperlukan...:)

5 comments:

sarah shafie said...

dh dekat nk rye kn??kena la bli tdung rye ni..hehe

Aliesya♥Amani said...

dh beli td inner cotton tue!!hehehe....5 helai terus cik soffya!!
lmbt bce blog..klu x bleh beli kt kamu..hehehe

.::WaNiE::. said...

weee cantik la blouse kat pic tu

pi usha skrg

Belleza~ said...

klu su mesti beli 1kek coklat dpt 6 kuih raya kan..ahahhaha

dark r0se said...

bajunyer tu sgt santekkk~ mau jugak!;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)