Apr 6, 2010

Pernahkah kau? bahagian 4

kau pernah tak, bila kau buat sesuatu tu sebab seseorang, tapi seseorang itu tak menghargai pun, dan ia benar-benar buat kau sentap.pernah tak?




okay, contohnya...kau tak pergi ke sesuatu event yang agak penting disebabkan dia kata, "janganlah pergi sayang...esok hubby cuti.kalau tak minggu-minggu depan, payah dah..." (sebab dia kan terlampau busy terlajak.MB pun kalah dengan dia ni).




dan kau supposed taknak pergi sebab menghargai saat itu, tapi lepas tu cakap-cakap tentang planning hari cuti tu, ehh dia buat-buat lupa pulak yang dia dah janji nak keluar dengan kau hari itu atau dia hanya bagi kau sekelumit masa dari hari cutinya untuk engkau...??ohh sakitnya hati.sentap tak kau rasa?hehh




p/s:tiada berkaitan dengan yang hidup mahupun yang telah mati.. (cepat-cepat bagitahu macam tu tu, sebab karang kawanku baca cerita pasal dia dan hubbynya ni, matilah kena hempuk laju-laju dengan hanger.hoho)ku?pernah juga lah kot...masa bercinta-cinta dulu...T_T


p/s/s:masih sedang melayan lagu bercinta faizal tahir dan kesal ella....hehh (layan.....kasi pecahlahhh).

11 comments:

embun d tengah malam said...

pernah juga

.::WaNiE::. said...

penahhh

sentap memang sentappp


huhuhu

sugar2 kapas strawberry said...

pnh...cthny..sy beria beli bju kt dia dlu..then beria sy ajk dia kua sbb nk bg that bju..tp dia xdtg pon..
ye..sy sgt bodoh msa tu.

kuchalana said...

kekeke.. slalu gak aku buat mcm ni...

helena's said...

alah..kene bace dr pernahkan kah kay bahagian 1 nih..hehehe

* mEsSy * said...

ta pernah.. hee..

*_*

Aus MeLankoLik said...

hahahak . kompem terasa macam angin kuar dari telnge , hahahak .
silap2 ade pertandingan baling pggn mangkuk nanti , hahahk

soffya cik bulan said...

embun d tengah malam,
pernah juga?woow...


wanie,
sentap..memang sentap.berapa kali sentap tu...?hu


sugar2 kapas strawberry,
hehe..itu pglmn dan kita selalu jdi dewasa krn pnglmn..kan

soffya cik bulan said...

kuchalana,
isk3, kamu yg buat cmmtu...?teruk betul...

soffya cik bulan said...

helena's,
cik hel..mmg kna baca tapi kalau tk baca pun, ia tk ketinggalan..sbb bab lain2.huhu


messy,
baguslah..tk pnh...:)

soffya cik bulan said...

aus melankolik,
wah3.....drama tu mgkn terjadi kaalu perempuannya hilang sbr dan lelakinya bengong tk reti nk pujuk..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)