Apr 19, 2010

My Version of Grooming Tips


kerana kecewa tidak dapat pergi ke doedorant gatsby dan bawa balik barang-barang free baru-baru ini, maka ku pun ingin mencari-cari sendiri produk ini sebagai penawar hati. utk grooming lelaki-lelaki di sekitarku yg tak reti bergrooming.huhuhu.tak lah, gurau je.semuanya kerana kualiti. ye...sebab kualiti.pernah dulu ku hadiahkan ia kepada seseorang, iaitu minyak wangi.memang wangi...dan ternyata tak rugi.tambahan pula,harganya okay...kan?ada sesiapa pernah cuba sebelum ni?





hari ini melayan lagi...wahhh, doedorant dia.bukan saja kualiti, tapi cover juga sangat segak bergaya.bisa menarik sesiapa yang memandang untuk beli dan mencuba...ia penting untuk kamu yang mementingkan gaya, tapi juga mementingkan bau badan.yelah, tak seronok rupa saja lawa, tapi badannya...hempeehh...hangit.hu...jadi, apa kata cuba ni, mahu?







apa dia?ye...doedorant Adidas Action 3, okay?Adidas Action 3 boleh melindungi bau badan anda sehingga 24 jam! dengan bau yang sangat best, ia sesuai untuk kegunaan seharian dan membantu melindungi kebasahan di bahagian ketiak dengan begitu sempurna. seperti minyak wanginya, harga deodorant ini juga sangat berpatutan.tak percaya?ayuhh, dapatkan segera di kedai yang berhampiran....:)



kaum lelaki terutamanya, kamu juga harus pandai bergrooming, bukan saja kaum wanita..okay?dan yang paling penting, jangan membuatkan teman wanita kamu pengsan dek bau badan yg uhhhh...hangit tengit itu....hati-hati!




lihatlah betapa terujanya mereka dalam video project alpha session 2 episod 1-3 ini...:). jeles tak?


















Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.




p/s:teruja nak cuba.kamu?

10 comments:

Peri PiA said...

wuuu,pasti berjaya :)...ku xdpt join lagi :(

waaa,nak nak

belum bertwitter

.::WaNiE::. said...

golek golek

mintak adidas satuu

sugar2 kapas strawberry said...

nike pon bau best taw... ;)

embun d tengah malam said...

sudah tentu..kita kena wangi selalu..hehehhe

helena's said...

pya~kene masukkan video sekali tau..

Cik Akma said...

bau nnti wangi la ek? hauahuahau~

soffya cik bulan said...

peri pia,
huhu..nak ek.knpa tk join lg syg...??


jom alh bertwitter.pdhl ku pun tak reti jgk..he

wanie,
hoho...golek jgn tk golek...:P

soffya cik bulan said...

sugar2 kapas strawberry,
hu..ini cerita adidas tau..:P


embun,
ye..wangi itu pntg!

soffya cik bulan said...

cikhel, aah pia ms baca tu rs cmtu jgk..tp tgk cikhel punya tk wat..he okay kan ku baut..hehe
toce2..

soffya cik bulan said...

cik akma,
ye..insy wangi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)