Mar 28, 2010

entry gila contest.sila senyum..;)

saja je nak list kat sini apa contest yang pernah saya masuk sepanjang berblog, tahun ini (tahun-tahun lepas tak tahu pun makhluk apakah itu online contest.hee...). saja listkan kat sini sebagai tanda kenang-kenangan kekalahan teruk sebab banyak sangat kalah dari menang, sekaligus meremove banner-banner di sebelah tu.



yelah contest dah tamat.barang yang lepas usah dikenang, kata orang tua-tua. dah lah, menang tak-tak juga.he...tak apa,adat la...kalau semua nak menang, siapa yang kalah?kalau semua nak A, siapa nak amik huruf-huruf lain tu...b, c, d...m, n, o sampai x, y, z?he...(tapi murid-murid cikgu wajib dapat a okay?)






...CONTEST INGIN MENJADI MODEL...
obsolutely lah kalah (T_T)

ini first contest.haram tak tahu apa itu online contest anjuran blogger-blogger at the first.hentam pergi masuk mende lain kat blog ni.adusss...then masuk contest ni pun hentam juga. tapi melalui ajaran sesat k.long lah ni..(keh keh keh.gerenti kena hempuk ngan k.long nanti.;p)




sudahnya, dah cuba sekali...berkali-kali lah nak cuba.sebab tu, berjujuk-jujuk banner kat sebelah...tak percaya, tengok list kat bawah;






...you've got style contest...
(kalah sebab tak popular.siapalah nak undi, kan? style ada lah sikit-sikit.hehhh)






...the best picture of genting contest...
(kalah)




...contest tiru macam saya...
(menang, tempat pertama yop!)





...ambooyats giveaway...
(belum tahu)





...baju kurung menawan contest...
(top ten sahaja.kalah)






...the sweetest smile contest...
(kalah)





...shawl contest...
(kalah)






...Atiqah sweet giveaway...
(belum tahu)



paling besar, contest Kamibloggerbiggestcontest



hadiah dia lumayan, dan pia sangat teruja sebab ia berkaitan iQ.tapi..kekangan banyak.ladtop tak ada lah.macam mana nak buat semua tugasan dan jawab soalan yang banyak-banyak gila tu, sebab ia perlukan masa.tak apa, tak ada rezeki...



ramai yg bila ulas pasal contest, cakap masuk contest suka-suka je...tapi, bagi saya, buat apapun mestilah bersungguh-sungguh.kalau tak, jangan masuk.buang masa dan tenaga je kan??menang kalah tak payah fikir, tapi buat yang terbaik biarpun ia hanyalah satu perihal kecil...




buat kawan-kawan yang ada menang contest tu, tahniah okay!yang selalu menang tu, kamu sangat bertuah, hargai!contohnya, sis eny.banyak contest dia menang saya tengok, barangkali kerana kesungguhan dia untuk satu-satu contest itu.bagus dik, itu yang akak puji.buat sesuatu, buat betul-betul...;)




p/s:gila contest punya orang...kamu pun sama la kan?angkat tangan!haipp...

p/s/s:rasa macam banyak algi contest belum masuk ni, kan?he...(gila tamak cikgu ni, ahaii..)



5 comments:

Peri PiA said...

i'm happy u won..xoxo

yg x menang xper syg

soffya cik bulan said...

peri pia,
he...toce syg..:)
ye...yg penting, meriah kan?

Peri PiA said...

btl,yg penting enjoy :)

soffya cik bulan said...

peri pia,
ye, syg...betul tu

Anonymous said...

bestnyee..sy t'ingin nk msk tp xtau camne..huhu
pastu lak mana nk dpt tau psl contest2 yg org buat ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)